logo Cultureel Festival Baarn

Bestel nu het boek Verzonnen & Gewonnen

Baarnse Literatuurprijs verhalenbundelHet eerste lustrum van de Baarnse Literatuurprijs wordt feestelijk gevierd met de publicatie van een bundel met de winnende korte verhalen van de afgelopen vijf jaar. Verzonnen & gewonnen omvat een breed scala van verrassende, spannende, tot nadenken stemmende en ontroerende verhalen. De bundel omvat 21 bekroonde korte verhalen in de categorieën volwassenen en jeugd. Beleef de meeslepende gedachtewereld van deze debuterende of al gevorderde schrijftalenten.

Het boek kost € 7,50 (excl. verzendkosten) en is te bestellen via onderstaand formulier. Het boek is ook verkrijgbaar bij Boekhandel Den Boer (Laanstraat 69, Baarn).
Nu bestellen >>

Inkijkexemplaar

Klik op één van onderstaande afbeeldingen voor een preview van het boek Verzonnen & Gewonnen.

Bestelformulier

Let op! U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin uw bestelgegevens. As u geen e-mail heeft ontvangen neem dan contact met ons op: info@cultureelfestival.nl

Voorinschrijving Verhalenbundel
Verzendkosten zijn € 3,--. Bij drie of meer boeken bedragen de verzendkosten € 6,95. Het boek kan opgehaald worden in Baarn, het afhaaladres krijgt u later per e-mail toegestuurd.
Bezig met versturen

Volg ons op social media:
schrijvenonline

Sponsors Baarnse Literatuurprijs

De Baarnse Literatuurprijs is een initiatief van Stichting Cultureel Festival Baarn.

Nieuwsberichten

Jury Baarnse Literatuurprijs is eruit

De vijfkoppige jury van de Baarnse Literatuurprijs heeft in haar slotberaad vastgesteld welke verhalen dit jaar zullen worden bekroond. Door het ongekend grote aantal inzendingen heeft de jury meer tijd nodig gehad dan ooit tevoren, ook omdat de verschillen in kwaliteit in een grote geselecteerde topgroep aanleiding gaven tot diepgravende discussies.

Lees meer...

Baarnse Literatuurprijs weer van start

Vanaf maandag 24 april staat de website van het Cultureel Festival Baarn weer open voor de jaarlijkse ontvangst van korte verhalen die meedingen naar de Baarnse Literatuurprijs. Deze schrijfwedstrijd, in 2011 begonnen, wordt dus voor de zevende keer gehouden en kan zich verheugen in een groeiende en landelijke belangstelling.

Lees meer...

Oudere berichten >>