logo Cultureel Festival Baarn

Bestel nu het boek Verzonnen & Gewonnen

Baarnse Literatuurprijs verhalenbundelHet eerste lustrum van de Baarnse Literatuurprijs wordt feestelijk gevierd met de publicatie van een bundel met de winnende korte verhalen van de afgelopen vijf jaar. Verzonnen & gewonnen omvat een breed scala van verrassende, spannende, tot nadenken stemmende en ontroerende verhalen. De bundel omvat 21 bekroonde korte verhalen in de categorieën volwassenen en jeugd. Beleef de meeslepende gedachtewereld van deze debuterende of al gevorderde schrijftalenten.

Het boek kost € 7,50 (excl. verzendkosten) en is te bestellen via onderstaand formulier. Het boek is ook verkrijgbaar bij Boekhandel Den Boer (Laanstraat 69, Baarn).
Nu bestellen >>

Inkijkexemplaar

Klik op één van onderstaande afbeeldingen voor een preview van het boek Verzonnen & Gewonnen.

Bestelformulier

Let op! U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin uw bestelgegevens. As u geen e-mail heeft ontvangen neem dan contact met ons op: info@cultureelfestival.nl

Voorinschrijving Verhalenbundel
Verzendkosten zijn € 3,--. Bij drie of meer boeken bedragen de verzendkosten € 6,95. Het boek kan opgehaald worden in Baarn, het afhaaladres krijgt u later per e-mail toegestuurd.
Bezig met versturen

Volg ons op social media:
schrijvenonline

Sponsors Baarnse Literatuurprijs

De Baarnse Literatuurprijs is een initiatief van Stichting Cultureel Festival Baarn.

Nieuwsberichten

Coördinator Baarnse Literatuurprijs gezocht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die de organisatie van de Baarnse Literatuurpijs op zich wil nemen.
Voor de editie van 2017 zal t/m de prijsuitreiking in teamverband worden gewerkt met de nu zittende coördinatoren. Het is de bedoeling dat de kandidaat na dit jaar zelfstandig, met assistentie, de coördinatie overneemt. Het zwaartepunt van het werk ligt in de periode maart/september en vraagt dan ong. 8 uur per week. Het omvat o.a.:

Lees meer...

Beeldende kunst voor beeldende taal

Voor het eerst in de geschiedenis van de Baarnse Literatuurprijs hebben wij de winnaar van de eerste prijs bij de volwassenen een kunstwerk kunnen aanbieden.

Dankzij onze sponsoren, in het bijzonder uitgeverij Marmer uit Baarn en ComfortAdvies uit Soest, kon de winnaar een keus maken uit drie tijdens de prijsuitreiking opgestelde werken. Twee hiervan waren van Baarnse kunstenaars die ook voorkomen in de bundel Verzonnen & gewonnen, te weten Sylvain van Staveren (abstract) en Liesbeth Veldhuysen-Sterk (knipselkunst). De schrijfster van het winnende verhaal Paradijs koos voor de tekening van de eveneens in Baarn gevestigde kunstenaar Humphrey Bennett.

Lees meer...

Oudere berichten >>