logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Bestel nu het boek Verzonnen & Gewonnen

Baarnse Literatuurprijs verhalenbundelHet eerste lustrum van de Baarnse Literatuurprijs wordt feestelijk gevierd met de publicatie van een bundel met de winnende korte verhalen van de afgelopen vijf jaar. Verzonnen & gewonnen omvat een breed scala van verrassende, spannende, tot nadenken stemmende en ontroerende verhalen. De bundel omvat 21 bekroonde korte verhalen in de categorieën volwassenen en jeugd. Beleef de meeslepende gedachtewereld van deze debuterende of al gevorderde schrijftalenten.

Het boek kost € 7,50 (excl. verzendkosten) en is te bestellen via onderstaand formulier. Het boek is ook verkrijgbaar bij Boekhandel Den Boer (Laanstraat 69, Baarn).
Nu bestellen >>

Inkijkexemplaar

Klik op één van onderstaande afbeeldingen voor een preview van het boek Verzonnen & Gewonnen.

Bestelformulier

Let op! U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met daarin uw bestelgegevens. As u geen e-mail heeft ontvangen neem dan contact met ons op: info@cultureelfestival.nl

Voorinschrijving Verhalenbundel
Verzendkosten zijn € 3,--. Bij drie of meer boeken bedragen de verzendkosten € 6,95. Het boek kan opgehaald worden in Baarn, het afhaaladres krijgt u later per e-mail toegestuurd.
Bezig met versturen

Volg ons op social media:
schrijvenonline

Sponsors Baarnse Literatuurprijs

De Baarnse Literatuurprijs is een initiatief van Stichting Cultureel Festival Baarn.

Nieuwsberichten

Baarnse Literatuurprijs, populairder dan ooit

Als onderdeel van het Cultureel Festival Baarn zal op zaterdag 2 september om 11.00 uur in de Gemeentelijke trouwzaal de jaarlijkse uitreiking plaatsvinden van de Baarnse Literatuurprijs. Het is de zevende keer dat dit evenement plaats vindt. Uit de meer dan 120 inzendingen uit Nederland en België, met als thema “De ontmoeting", blijkt wel hoezeer de populariteit van het schrijven van korte verhalen is gegroeid.

Lees meer...

Jury Baarnse Literatuurprijs is eruit

De vijfkoppige jury van de Baarnse Literatuurprijs heeft in haar slotberaad vastgesteld welke verhalen dit jaar zullen worden bekroond. Door het ongekend grote aantal inzendingen heeft de jury meer tijd nodig gehad dan ooit tevoren, ook omdat de verschillen in kwaliteit in een grote geselecteerde topgroep aanleiding gaven tot diepgravende discussies.

Lees meer...

Oudere berichten >>