Eten en drinken

Geniet ook van lekker vers en eerlijk eten tijdens het Cultureel Festival! Er zijn diverse foodtrucks waar je lekker kan eten en drinken tijdens het festival.
Bij onze eigen horeca-kraam kan je terecht voor al je drinken: water, fris, appelsap, wijn, prosecco en niet te vergeten: een lekker koud biertje. Alle opbrengsten van de drankverkoop komen ten goede aan de stichting. Dus koop een drankje en steun het festival!

Koffie K-tje

Koffie K-tjeKoffie K-tje is een mobiele Barista die met haar Piaggio Ape 50, antieke bakfiets en binnenkort met een oldtimertje een heerlijke Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato of andere koffie specialiteit serveert.

Doerga Cultifood

Doerga CultifoodWij van Doerga Cultifood zijn een jong bedrijfje dat sinds twee jaar door Nederland toert.
Van origine zijn we een crêpe kraam met vooral hartige crepes, maar we hebben ook curry's en chilli's, couscous salades, Spaanse en Mexicaanse hapjes, soepen en nog veel meer.

IJskarretje.com

IJskarretjeWij rijden met onze prachtige ijskarren met veel plezier door heel Nederland. Heerlijk ambachtelijk Italiaans schepijs, al 40 jaar bereid volgens traditioneel recept,.in bijna 50 verschillende smaken.

Zoet & Zopie


Je mag zelf limonade tappen met behulp van onze limonadekabouter. We verkopen heerlijke wafels op een stokje en suikerspinnen om te zoenen. Allemaal in mooie porties voor kinderen. Natuurlijk mogen papa's, mama's, opa's en oma's ook wat bestelen. Als ze het maar niet in hun hoofd halen om bij het speciale kinderluik af te rekenen. Dat is onze plek!!