logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

Theaterhuis Marc van Driel

Theaterhuis Marc van Driel

Theaterhuis Marc van Driel biedt theateronderwijs aan jongeren vanaf 12 jaar in de vorm van theaterprojecten en producties. Het Theaterhuis bestaat in seizoen 2018-2019 10 jaar en dat wordt gevierd met een speciaal jubileumprogramma
www.hettheaterhuis.nl

<< Terug naar het overzicht

Toneelgroep Karakter

Toneelgroep Karakter

Toneelgroep Karakter is een enthousiaste groep mensen met een passie voor gezelligheid en toneel. Alweer 45 jaar is Karakter een begrip in Baarn en al jaren stroomt de grote zaal van Theater de Speeldoos vol voor een heerlijk avondje theater. Het publiek kan in het voor- en in het najaar 2 x 2 avonden genieten van een klucht, komedie of drama; Karakter is van alle markten thuis...

Eenakter Festival
Ook het Baarns Eenakter Festival is een begrip in Baarn en omstreken. In januari organiseerde Karakter alweer voor de 33e keer het Baarns Eenakter Festival. Dit prachtige festival biedt verenigingen de mogelijkheid hun kunsten te meten met elkaar, maar vooral om te genieten van toneel. Acht toneelgroepen spelen verdeeld over twee avonden verschillende stukken. Compleet met jury en een royale prijzentafel is het Baarns Eenakter Festival een populaire must voor iedere vereniging en toneelliefhebber.

Workshops
Ben je nieuwsgierig of acteren iets voor jou is? Of ben je als speler op zoek naar een nieuwe uitdaging? In mei en juni 2018 verzorgen wij zes theaterworkshops. Alle workshops worden gegeven door theaterdocent Marc van Driel. Kijk op onze website voor meer informatie.

Vriend van Karakter
Als Vriend van Karakter steun je voor €18,- per jaar onze toneelgroep en krijg je een kaart voor iedere voorstelling. Tevens krijg je korting op een passe-partout voor het Eenakter Festival.

Heb je vragen, zou je een keer willen meespelen, vind je het leuk om mee te helpen met het decor of ben je graag op een andere manier bij Karakter betrokken, kom dan een keer langs in ons clubhuis in het Poorthuis(Kerkstraat 28). De dinsdagavond is onze vaste Karakter-avond. Tot snel!
www.toneelgroepkarakter.nl

<< Terug naar het overzicht

Theater de Speeldoos

In de aanloop naar het nieuwe theaterseizoen dat in september van start gaat is Theater de Speeldoos uiteraard weer van de partij tijdens het Cultureel Festival. Graag presenteren wij ons theateraanbod 2018-2019 en de filmagenda van september.
www.speeldoosbaarn.nl

Odd Fellows Eemloge 36

Odd Fellows, zijn mannen en vrouwen die zich interesseren voor de wereld om ons heen. Wij voelen ons in ons denken en handelen medeverantwoordelijk voor wat zich afspeelt in de maatschappij. Ethisch handelen staat daarbij voorop.
www.baarn.oddfellows.nl

<< Terug naar het overzicht

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival