logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 6 & zaterdag 7 september 2019

Archieven

Truc Tran

Overheerlijke loempia's. Zaterdag overdag te vinden op de Brink en 's avonds in de Pekingtuin.

Friet op wielen

Friet op wielen

De lekkerste en knapperigste biologische frietjes die je ooit hebt gehad. We bakken ze vanuit onze frietfiets van die ook wel bekend is uit de Hollywood film Hitman’s bodyguard.

Tante Ans

Tante Ans zet haar knusse roze car op festivals, evenementen en personeelsfeesten neer. Tante Ans is er voor een gezond ontbijt, een stevige lunch of een lekker tussendoortje. Alle producten zijn zoveel mogelijk biologisch en/of fairtrade.

Koffie K-tje

Koffie K-tje

Koffie K-tje is een mobiele Barista die met haar Piaggio Ape 50, antieke bakfiets en binnenkort met een oldtimertje een heerlijke Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato of andere koffie specialiteit serveert.

Zoet & Zopie

Zoet & Zopie

Op veel feestjes en foodfestivals zijn al die grote mensen altijd zo met zichzelf bezig. Jammer! Gelukkig rijdt er sinds kort ook een foodtruck door Nederland die niet alleen op de lekkerste zoetigheden, maar ook op vrolijkste kinderlach trakteert. Bij onze Renault Estafettebus zijn de kinderen eindelijk eens een keer de baas.

Je mag zelf limonade tappen met behulp van onze limonadekabouter. We verkopen heerlijke wafels op een stokje en suikerspinnen om te zoenen. Allemaal in mooie porties voor kinderen. Natuurlijk mogen papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook wat bestellen. Als ze het maar niet in hun hoofd halen om bij het speciale kinderluik af te rekenen. Dat is onze plek!
Zoet & Zopie staat op het KinderPlein.

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival