logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

Koffie K-tje

Koffie K-tje

Koffie K-tje is een mobiele Barista die met haar Piaggio Ape 50, antieke bakfiets en binnenkort met een oldtimertje een heerlijke Espresso, Cappuccino, Latte Macchiato of andere koffie specialiteit serveert.

Zoet & Zopie

Zoet & Zopie

Op veel feestjes en foodfestivals zijn al die grote mensen altijd zo met zichzelf bezig. Jammer! Gelukkig rijdt er sinds kort ook een foodtruck door Nederland die niet alleen op de lekkerste zoetigheden, maar ook op vrolijkste kinderlach trakteert. Bij onze Renault Estafettebus zijn de kinderen eindelijk eens een keer de baas.

Je mag zelf limonade tappen met behulp van onze limonadekabouter. We verkopen heerlijke wafels op een stokje en suikerspinnen om te zoenen. Allemaal in mooie porties voor kinderen. Natuurlijk mogen papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook wat bestellen. Als ze het maar niet in hun hoofd halen om bij het speciale kinderluik af te rekenen. Dat is onze plek!
Zoet & Zopie staat op het KinderPlein.

IJskarretje.com

Wij rijden met onze prachtige ijskarren met veel plezier door heel Nederland. Heerlijk ambachtelijk Italiaans schepijs, al 40 jaar bereid volgens traditioneel recept, in bijna 50 verschillende smaken.
IJkarretje.com staat op het KinderPlein.

Smultantes

Smultantes tosti

De Smultantes uit Almere verkopen 15 verschillende handgemaakte tosti's, broodjes sate, borrelplankjes en smoothies vanuit een foodtruck. Als Tostitantes staan wij met onze tosti's vanaf het voorjaar op festivals en evenementen in het land. Proef zo'n overheerlijke tosti!

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival