logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

Dansschool M-Beat

Dansschool M-Beat

DANSEN MET PLEZIER!
Dansschool M-Beat geeft danslessen aan kinderen in Baarn. Elke woensdag en donderdag verzorgen wij lessen in peuterdans, kidsdance, clipdance en streetdance in gymzaal de spoorslag. Bij ons is vooral plezier in het dansen ontzettend belangrijk. De kinderen krijgen per dansseizoen meerdere dansen aangeleerd op populaire muziek. Op elk moment van het jaar is het mogelijk om in te stromen. De meisjes en jongens kunnen hun eigen creativiteit kwijt in zelfgemaakte dansen en dansspelletjes. Dankzij een mooie spiegelwand kan er ook aan de techniek gewerkt worden. Iedereen vanaf 2,5 jaar tot en met 16 jaar is van harte welkom voor een leerzame en gezellige dansles! Heb je zin om mee te dansen? Meld je dan aan voor een GRATIS proefles! www.mbeat.nl/proefles

Atelier Langs Jan

Atelier Langs Jan

Atelier ‘Langs Jan’ is een kunstatelier voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Al meer dan 50 jaar kun je op deze unieke locatie, wekelijks, op een gezellige manier met kunst bezig zijn. Atelier ‘Langs Jan’ heeft zijn naam te danken aan een van de initiatiefnemers, de Baarnse beeldhouwer Jan Broerze, die zelf ook werkte in het atelier. Na schooltijd gingen de kinderen graag even ‘langs Jan’.
Een cursus bij het atelier duurt van september tot mei. De lessen zijn elke week op dezelfde tijd in een vaste groep. Je kunt dan komen werken met bijvoorbeeld, klei, steen of hout. Ook kun je mooie schilderijen, een linoleumsnede of een ander kunstwerk maken. Naast kennis maken met verschillende materialen en technieken staat de ontwikkeling van de fantasie en het plezier in het maken centraal.
Er zijn lessen voor verschillende leeftijdsgroepen op meerdere dagen van de week.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan een kijkje nemen in ons atelier aan de Stationsweg 41, kijk op onze website
www.atelierlangsjan.nl of volg ons op Facebook.

Kinderopvang Baarn

Kinderopvang Baarn

Kinderopvang Baarn biedt opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Natuur, cultuur, sport en bewegen vinden wij belangrijk.
Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar is er buiten de veilige en vertrouwde groepsruimte nog veel meer te beleven, zoals een babypodium, een ruime speelhal, een avonturentuin en een atelier. We gaan iedere dag naar buiten en we bieden wekelijks een uur sport & spel voor peuters, zoals peuterdans. We gaan er ook op uit met de Stint (elektronische bolderkar) naar bijvoorbeeld het Cantonpark, de kinderboerderij, het Hertenkamp en het bos. Of we bezoeken onze geadopteerde koeien op Hoeve Ravenstein.
Voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is veel mogelijk. We hebben een uitdagende tuin, een atelier en een circusruimte. Daarnaast hebben we een SportBSO, ZwemBSO, PaardrijBSO, onze TheaterToppers!, de Engelse les en regelmatig komt de kinderkapper op bezoek. We bezoeken met de stint onze adoptie koeien bij Hoeve Ravenstein. En we gaan naar het Cantonpark, de Soester Duinen en de Speeltuin.
Alle vakanties zijn we de hele dag open. Tevoren laten we weten welke activiteiten we gaan doen! Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons uitgebreide aanbod aan activiteiten en plan een rondleiding.
www.kinderopvangbaarn.nl

Muziekschool Baarn

www.muziekschoolbaarn.com

Dansschool Indigo Jazz Baarn – Stichting CADT

Indigo Jazz

Dansschool Indigo Jazz, al 20 jaar een begrip in Baarn...!! Dans voor jong en oud: kinderdans, jazz, modern-jazz, streetdance/hiphop en breakdance. Indigo Jazz Quality in Dance...!!
www.cadt.nl

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival