logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

Dansschool M-Beat

Dansschool M-Beat

DANSEN MET PLEZIER!
Dansschool M-Beat in Baarn, Amersfoort en Soest. Elke week verzorgen wij lessen in peuterdans, kidsdance, clipdance en streetdance. Bij ons is vooral plezier in het dansen ontzettend belangrijk. Elk dansseizoen worden er meerdere dansen aangeleerd en het is op elk moment van het jaar mogelijk om in te stromen. Iedereen kan zijn eigen creativiteit kwijt in zelfgemaakte dansen en dansspelletjes. Iedereen vanaf 2,5 jaar tot en met 24 jaar is van harte welkom voor een leerzame en gezellige dansles! Heb je zin om mee te dansen? Meld je dan aan voor een GRATIS proefles!
www.mbeat.nl

<< Terug naar het overzicht

Atelier Langs Jan

Atelier Langs Jan

Atelier ‘Langs Jan’ is een kunstatelier voor kinderen van 6 tot 18 jaar. Al meer dan 50 jaar kun je op deze unieke locatie, wekelijks, op een gezellige manier met kunst bezig zijn. Atelier ‘Langs Jan’ heeft zijn naam te danken aan een van de initiatiefnemers, de Baarnse beeldhouwer Jan Broerze, die zelf ook werkte in het atelier. Na schooltijd gingen de kinderen graag even ‘langs Jan’.
Een cursus bij het atelier duurt van september tot mei. De lessen zijn elke week op dezelfde tijd in een vaste groep. Je kunt dan komen werken met bijvoorbeeld, klei, steen of hout. Ook kun je mooie schilderijen, een linoleumsnede of een ander kunstwerk maken. Naast kennis maken met verschillende materialen en technieken staat de ontwikkeling van de fantasie en het plezier in het maken centraal.
Er zijn lessen voor verschillende leeftijdsgroepen op meerdere dagen van de week.
Nieuwsgierig geworden? Kom dan een kijkje nemen in ons atelier aan de Stationsweg 41, kijk op onze website
www.atelierlangsjan.nl of volg ons op Facebook.

Kinderopvang Baarn

Kinderopvang Baarn

Kinderopvang Baarn voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Natuur, cultuur en sport vinden wij belangrijk voor kinderen en hebben dan ook een ruim aanbod aan activiteiten. Voor ouders een ruime keuze uit opvangvormen, zodat werk en opvang aan kunnen sluiten.

Kinderdagopvang 0-4 jaar
We gaan iedere dag naar buiten in onze ruime avonturentuin en gaan er veel op uit met de stint naar bijvoorbeeld onze geadopteerde koe bij Hoeve Ravenstein of de kinderboerderij. In het atelier kunnen kinderen zich creatief laten gaan. De peuters hebben wekelijks een uur sport & spel en ook regelmatig peuterdans.
De kinderkapper komt regelmatig langs. En we bieden halve dagopvang en flexibele opvang.

Buitenschoolse opvang 4-12 jaar
Volop keuze voor de kinderen met een SportBSO, ZwemBSO, PaardrijBSO en Engelse les. Naast onze uitdagende tuin, de ateliers en een theaterruimte. We gaan met de stint op pad naar bijvoorbeeld de Soester Duinen, het Cantonpark en onze geadopteerde koeien. Alle schoolvakanties en studiedagen zijn we de hele dag open. We hebben dan een uitgebreid programma met leuke uitstapjes. Er zijn mogelijkheden voor incidentele opvang, flexibele opvang en voorschoolse opvang.

We zijn op alle locaties het gehele jaar geopend tot 18.30 uur.
Tot ziens op het Cultureel festival. Je vind ons bij het springkussen!
www.kinderopvangbaarn.nl

<< Terug naar het overzicht

Muziekschool Baarn/Stichting Muziekschool Baarn

Jouw plek voor muziek
Je kunt er les krijgen op je instrument, samenspelen in een band of ensemble of zingen in een leuke vocal group, gecoacht door een enthousiaste professional. MG Muziekschool Baarn-Soestdijk is echt jouw plek voor muziek!

www.muziekschoolbaarn.com

Dansschool Indigo Jazz Baarn – Stichting CADT

Dansschool Indigo Jazz, al meer dan 20 jaar een begrip in Baarn....!!
Dansen voor jong en oud: kinderdans, jazzdans, modern-jazz, techniekles, streetdance/hiphop en breakdance. Doe mee met onze crews.....!! Dansschool Indigo Jazz: QUALITY IN DANCE...!!
www.cadt.nl

<< Terug naar het overzicht

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival