logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 6 & zaterdag 7 september 2019

Archieven

Studio Moving Stars

Studio Moving Stars

Studio Moving Stars bestaat dit seizoen 20 jaar, een mijlpaal waar wij trots op zijn! We geven op 21 locaties danslessen in de regio. Sinds oktober 2017 zijn wij ook met danslessen begonnen in Baarn. Inmiddels is ook hier op maandag een leuke groep voor de Street-Dance en Show-Dance lessen in sportzaal Spoorslag. Moving Stars is een dansschool met verschillende dansstijlen, leeftijdsgroepen en niveaus (ook landelijke wedstrijden). De activiteiten commissie van 15 vrijwilligers zetten "hun beste beentje voor", zodat iedereen zich thuis voelt bij de Moving Stars. Ook de leden uit Baarn sluiten het seizoen af met een mooie eindshow in Theater De Flint waar iedereen in de spotlights staat. Tijdens het cultureel festival zijn de Moving Stars te zien met spetterende dansoptredens.
www.movingstars.nl

Njoy to dance

Njoy to dance

Njoy to dance biedt een groot dansprogramma aan voor zowel de beginner als de gevorderde danser en alles wat er tussen zit. Wij bieden de mogelijkheid aan om in kleine groep aan je lenigheid, spierkracht, kracht, techniek, muzikaliteit en uitstraling te werken en te verbeteren.

Door de groepen klein, knus en gezellig te houden, kunnen wij een ieder de juiste aandacht geven en het dansen op een leuke manier overbrengen.

Doordat de docenten een dansopleiding gevolgd hebben, hebben zij veel ervaring opgedaan in het lesgeven. Voor alle dans- of bewegingsvormen geldt dat er aandacht besteed wordt aan de juiste lichaamshouding. Omdat te kunnen bereiken, bestaat een groep niet meer dan uit 15 leerlingen.
Aan het eind van het dansseizoen, organiseren wij een theatershow in het theater. De theatershow bestaat uit zang, acteer-scenes en dansoptredens en daar is een verhaallijn en/of boodschap aangekoppeld.

Njoy to dance probeert door gezelligheid een bepaalde aangename omstandigheid of gevoel weer te geven, in de vorm van knusheid, vriendelijkheid, huiselijkheid en vertrouwdheid.
Hoe kunnen wij dat realiseren: Door middel van georganiseerde groepsuitjes waar leerlingen aan kunnen deelnemen en op een ontspannen manier hun passie met elkaar kunnen delen.
Iedereen mag er zijn, dus ook jij!

<< Terug naar het overzicht

KMN Kind en Co

KMN Kind en Co

Kinderopvang is ons vak. Kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peutergroepen, tussenschoolse opvang (“overblijven”) en gastouderopvang: u kunt voor al deze vormen van opvang bij ons terecht.

Alles wat we doen staat in dienst van de kinderen. Het welbevinden van kinderen staat centraal in onze dienstverlening. Accommodatie, speelgoed, activiteiten en de professionele begeleiding: alles draagt bij aan de optimale ontwikkeling van het kind. Binnen een kader van veiligheid, vertrouwen, mogelijkheden om talenten te ontwikkelen en vernieuwend te denken, bieden wij kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Op elk moment. Kinderen kunnen bij ons zichzelf zijn, plezier hebben en zich ontwikkelen. Wij helpen kinderen te worden wie ze zijn.
www.kmnkindenco.nl

<< Terug naar het overzicht

Kinderboerderij Canton

Een beestachtig leuke kinderboerderij naast het prachtige Cantonspark in Baarn.
Leuk om met de kids naar toe te gaan!

Wij zijn een kleinschalige kinderboerderij, gerund door vrijwilligers, met allerlei verschillende dieren. Maak kennis met Bessie het varken en ontdek wie Luna is. Je kunt bij ons ook andere dieren zien, zoals geiten, eenden, kippen, cavia’s, konijnen en nog veel meer. Je kunt zelfs meehelpen met voeren!

We zijn trots op onze kinderboerderij en samen met jullie hulp en/of financiële bijdrage kunnen we de boerderij steeds mooier maken!
In 2018 hebben we als missie het hekwerk te verbeteren. Help je ons mee?

Je bent van harte welkom op onze beestachtig leuke kinderboerderij!

www.kinderboerderijcanton.nl

Dansschool M-Beat

Dansschool M-Beat

DANSEN MET PLEZIER!
Dansschool M-Beat in Baarn, Amersfoort en Soest. Elke week verzorgen wij lessen in peuterdans, kidsdance, clipdance en streetdance. Bij ons is vooral plezier in het dansen ontzettend belangrijk. Elk dansseizoen worden er meerdere dansen aangeleerd en het is op elk moment van het jaar mogelijk om in te stromen. Iedereen kan zijn eigen creativiteit kwijt in zelfgemaakte dansen en dansspelletjes. Iedereen vanaf 2,5 jaar tot en met 24 jaar is van harte welkom voor een leerzame en gezellige dansles! Heb je zin om mee te dansen? Meld je dan aan voor een GRATIS proefles!
www.mbeat.nl

<< Terug naar het overzicht

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival