logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

Studio Moving Stars

Studio Moving Stars

Studio Moving Stars bestaat dit seizoen 20 jaar, een mijlpaal waar wij trots op zijn! We geven op 21 locaties danslessen in de regio. Sinds oktober 2017 zijn wij ook met danslessen begonnen in Baarn. Inmiddels is ook hier op maandag een leuke groep voor de Street-Dance en Show-Dance lessen in sportzaal Spoorslag. Moving Stars is een dansschool met verschillende dansstijlen, leeftijdsgroepen en niveaus (ook landelijke wedstrijden). De activiteiten commissie van 15 vrijwilligers zetten "hun beste beentje voor", zodat iedereen zich thuis voelt bij de Moving Stars. Ook de leden uit Baarn sluiten het seizoen af met een mooie eindshow in Theater De Flint waar iedereen in de spotlights staat. Tijdens het cultureel festival zijn de Moving Stars te zien met spetterende dansoptredens.
www.movingstars.nl

Njoy to dance

Njoy to dance

Njoy to dance biedt een groot dansprogramma aan voor zowel de beginner als de gevorderde danser en alles wat er tussen zit. Wij bieden de mogelijkheid aan om in kleine groep aan je lenigheid, spierkracht, kracht, techniek, muzikaliteit en uitstraling te werken en te verbeteren.

Door de groepen klein, knus en gezellig te houden, kunnen wij een ieder de juiste aandacht geven en het dansen op een leuke manier overbrengen.

Doordat de docenten een dansopleiding gevolgd hebben, hebben zij veel ervaring opgedaan in het lesgeven. Voor alle dans- of bewegingsvormen geldt dat er aandacht besteed wordt aan de juiste lichaamshouding. Omdat te kunnen bereiken, bestaat een groep niet meer dan uit 15 leerlingen.
Aan het eind van het dansseizoen, organiseren wij een theatershow in het theater. De theatershow bestaat uit zang, acteer-scenes en dansoptredens en daar is een verhaallijn en/of boodschap aangekoppeld.

Njoy to dance probeert door gezelligheid een bepaalde aangename omstandigheid of gevoel weer te geven, in de vorm van knusheid, vriendelijkheid, huiselijkheid en vertrouwdheid.
Hoe kunnen wij dat realiseren: Door middel van georganiseerde groepsuitjes waar leerlingen aan kunnen deelnemen en op een ontspannen manier hun passie met elkaar kunnen delen.
Iedereen mag er zijn, dus ook jij!

<< Terug naar het overzicht

KMN Kind en Co

KMN Kind en Co

Kinderopvang is ons vak. Kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, peutergroepen, tussenschoolse opvang (“overblijven”) en gastouderopvang: u kunt voor al deze vormen van opvang bij ons terecht.

Alles wat we doen staat in dienst van de kinderen. Het welbevinden van kinderen staat centraal in onze dienstverlening. Accommodatie, speelgoed, activiteiten en de professionele begeleiding: alles draagt bij aan de optimale ontwikkeling van het kind. Binnen een kader van veiligheid, vertrouwen, mogelijkheden om talenten te ontwikkelen en vernieuwend te denken, bieden wij kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Op elk moment. Kinderen kunnen bij ons zichzelf zijn, plezier hebben en zich ontwikkelen. Wij helpen kinderen te worden wie ze zijn.
www.kmnkindenco.nl

<< Terug naar het overzicht

Dansschool M-Beat

Dansschool M-Beat

DANSEN MET PLEZIER!
Dansschool M-Beat in Baarn, Amersfoort en Soest. Elke week verzorgen wij lessen in peuterdans, kidsdance, clipdance en streetdance. Bij ons is vooral plezier in het dansen ontzettend belangrijk. Elk dansseizoen worden er meerdere dansen aangeleerd en het is op elk moment van het jaar mogelijk om in te stromen. Iedereen kan zijn eigen creativiteit kwijt in zelfgemaakte dansen en dansspelletjes. Iedereen vanaf 2,5 jaar tot en met 24 jaar is van harte welkom voor een leerzame en gezellige dansles! Heb je zin om mee te dansen? Meld je dan aan voor een GRATIS proefles!
www.mbeat.nl

<< Terug naar het overzicht

Kinderopvang Baarn

Kinderopvang Baarn

Kinderopvang Baarn voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Natuur, cultuur en sport vinden wij belangrijk voor kinderen en hebben dan ook een ruim aanbod aan activiteiten. Voor ouders een ruime keuze uit opvangvormen, zodat werk en opvang aan kunnen sluiten.

Kinderdagopvang 0-4 jaar
We gaan iedere dag naar buiten in onze ruime avonturentuin en gaan er veel op uit met de stint naar bijvoorbeeld onze geadopteerde koe bij Hoeve Ravenstein of de kinderboerderij. In het atelier kunnen kinderen zich creatief laten gaan. De peuters hebben wekelijks een uur sport & spel en ook regelmatig peuterdans.
De kinderkapper komt regelmatig langs. En we bieden halve dagopvang en flexibele opvang.

Buitenschoolse opvang 4-12 jaar
Volop keuze voor de kinderen met een SportBSO, ZwemBSO, PaardrijBSO en Engelse les. Naast onze uitdagende tuin, de ateliers en een theaterruimte. We gaan met de stint op pad naar bijvoorbeeld de Soester Duinen, het Cantonpark en onze geadopteerde koeien. Alle schoolvakanties en studiedagen zijn we de hele dag open. We hebben dan een uitgebreid programma met leuke uitstapjes. Er zijn mogelijkheden voor incidentele opvang, flexibele opvang en voorschoolse opvang.

We zijn op alle locaties het gehele jaar geopend tot 18.30 uur.
Tot ziens op het Cultureel festival. Je vind ons bij het springkussen!
www.kinderopvangbaarn.nl

<< Terug naar het overzicht

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival