logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

Pietra Piet

In haar atelier in het Amstel park in Amsterdam richt Pietra Piet zich op kleurrijke stillevens, uitdagende kippen, ontspannen baddames, vrolijke hondjes en vogels en portretten in opdracht.
Haar stijl is een weerspiegeling van haar levenslust. Genuanceerd kleurgebruik, humor en vrolijkheid kenmerken haar werk.
Zeven dagen per week staan in het teken van creëren. Dertien jaar geleden besloten om mij vooral op het schilderen te focussen.
Exposeert zowel in Nederland als in Frankrijk.
www.pietrapiet.nl

Toos Vos

Toos Vos is op latere leeftijd gestart met een gedegen academische opleiding, waar zowel in techniek als in artistiek inzicht les werd gegeven.

Na al deze ervaringen is zij haar eigen kunst pad gaan volgen. Zij werkt voornamelijk in brons en daarnaast in diverse steensoorten en giet mortel.

Wat ontwerpen betreft volgt zij haar eigen visie, inbeelding en fantasie. Zij treedt naar buiten door middel van exposities. Ook heeft zij al verschillende opdrachten mogen uitvoeren.
www.toosvos.nl

I.C.C.

I.C.C.

Het I.C.C. is een schilders vereniging die van september tot mei op de maandagmorgen in het atelier van De Speeldoos bijeenkomt om te schilderen. Er wordt met verschillende technieken gewerkt, zoals met olie- en acrylverf, aquarel en pastel . Ieder lid werkt naar eigen idee en in zijn eigen discipline, maar door samen te werken vinden zij inspiratie bij elkaar. Op technisch en artistiek gebied worden zij begeleid door Cinzia Bailo die haar opleiding heeft genoten in Turijn.
www.icc-baarn.nl

Amerpoort Kunstenaars

Amerpoort Kunstenaars

Op de kunstmarkt verkopen wij kleine schilderije, producten van textiel en kaarsen. Alles is gemaakt door cliënten van de Amerpoort uit Baarn. Deze producten zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking.

In het atelier maken kunstenaars met een verstandelijke beperking schilderijen en andere kunstwerken. Dit doen zij onder begeleiding van professionele kunstenaars. In de galerie en op andere plekken in het land zijn er doorlopend exposities. De kunst van de cliënten van Jans Pakhuys is nationaal bekend dankzij de (vroegere) kunstagenda en het prachtige kunstservies. Meer informatie vind je op:
www.amerpoort.nl

Janet Borghuis

Kies je kunst! Uit het grafische werk van atelier Natuurlijk Verbeelden. Janet Borghuis drukt linosnedes, zeefdrukken, monotypes en etsen. Kleurrijk, in het oog springend. Niks ingewikkelds, of 'bedacht'. Altijd natuurlijk, associatief. En vooral: afwisselend in stijl: impressionistisch figuratief; fotografisch; of abstract. Haar werk is samen te vatten als 'licht en lucht'.
Ook werkt zij in opdracht: uw foto van een dierbare plek, gebouw, persoon of dier zet zij om in een linosnede of zeefdruk. Veel te zien, dus kom kijken.
www.natuurlijkverbeelden.nl

<< Terug naar het overzicht

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival