logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 6 & zaterdag 7 september 2019

Archieven

Ceciel Krikhaar

Ceciel Krikhaar

Ik woon in Hengelo.
Ik schilder reeds sinds vele jaren en heb me hierbij vooral gericht op het aquarelleren. Ik heb in de afgelopen jaren mijn eigen stijl ontwikkeld. Mijn werk valt op door expressief en harmonieus kleurgebruik, soms ingetogen maar meestal fel.
Mijn inspiratiebronnen zijn divers. Dieren, boten, landschappen, modellen maar vooral ook bloemen zijn terugkerende onderwerpen die het papier vullen. Middels een zorgvuldige tekening leef ik mij in, in het onderwerp. Het schilderen gebeurt op een intuïtieve manier: vrij, los en spontaan. Zo ontstaat er al snel een schildering in royale partijen, breeduit over het hele vlak. Ik durf het water te laten spelen met de verf, hierbij reagerend op nieuw ontstane kleuren en vormen. Het resultaat is avontuurlijk en experimenteel, volledig vrij en ongebonden en toch overtuigend door de continuïteit.
Ik krijg veel reacties op mijn werk waarbij ik vaak te horen krijg dat het verrassend is dat ook aquarellen zo sterk van kleur kunnen zijn.

Indy van der Linden

Indy van der Linden is 17 jaar en schildert en tekent ruim een jaar. Hij tekent en schildert dieren, mensen en nog veel meer. Hij verdiept zich in verschillende stijlen en mediums. Zo werkt hij met olieverf, acryl, pen en potlood. Hij schildert realistisch, maar geeft daarbij zijn eigen stijl en draai aan zijn kunstwerken.
www.instagram.com/indyvanderlindenart/

Leonie Bouvy

Ik ben Leonie Bouvy en ben al tientallen jaren binnenhuisarchitecte.
Ook geinspireerd vanuit mijn vak ben ik gaan schilderen en volg lessen en workshops.
Mijn inspriatie is hierdoor mede gebaseerd op warme kleuren,verschillende sferen en
onderwerpen zoals interieurs,dieren,fruit,groente en andere stillevens.
Mijn visie: "Een mens heeft kleur nodig om te leven"
www.artleoniebouvy.nl

Thijs Beelaerts<< Terug naar het overzicht

Lotens Atelier

Lotens Atelier

In Lotens' Atelier Baarn kunt u porseleinschilderen en keramieken. Lekker creatief bezig zijn tijdens een workshop of les. Een mooi eindresultaat is natuurlijk belangrijk, maar zeker zo belangrijk is het plezier, de ontspanning en de gezelligheid. Zonder stress en tijdsdruk iets moois maken, waar men lang plezier aan beleeft.
http://www.lotensatelier.nl

<< Terug naar het overzicht

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival