logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

Sacco kunstschilder

Sacco kunstschilder

Ik ben Sacco van munster kunstschilder.ik schilder al 12 jaar.En schilder van alles(landschappen stil leven vrolijk schilderij dieren bloemen.Ik sta elk jaar op 7 a 8 kunstmarkten om mijn kunst ten toon te stellen en te verkopen en ik hou ook exposities.

<< Terug naar het overzicht

Lotens Atelier

Lotens Atelier

In Lotens' Atelier Baarn kunt u porseleinschilderen en keramieken. Lekker creatief bezig zijn tijdens een workshop of les. Een mooi eindresultaat is natuurlijk belangrijk, maar zeker zo belangrijk is het plezier, de ontspanning en de gezelligheid. Zonder stress en tijdsdruk iets moois maken, waar men lang plezier aan beleeft.
http://www.lotensatelier.nl

<< Terug naar het overzicht

Elfi Mischitz

Elfi Mischitz

Ooit ben ik aarzelend met schilderen begonnen en nu ( na vele cursussen en workshops) is schilderen voor mij mijn lust en mijn leven. Zo lang ik een penseel vast kan houden, zal ik blijven schilderen. Mijn schilderijen zijn zeer divers. Zowel wat onderwerp als materiaalgebruik betreft. Mijn fantasie en nieuwsgierigheid naar allerlei technieken is onuitputtelijk. Alles wat ik zie of wat in mij opkomt kan het onderwerp zijn van mijn schilderijen. Ik streef ernaar om in mijn schilderijen een ‘sfeer’ te creëren. Mijn schilderijen zijn meestal figuratief maar tegenwoordig ook steeds meer abstract. Voor mijn figuratieve schilderijen is mijn handschrift’ een losse impressionistische toets. Mijn abstracte schilderijen ontstaan vanuit mijn gevoel. Behalve vrij werk, maak ik ook portretten van mensen en dieren in opdracht.
www.elfi.exto.nl

<< Terug naar het overzicht

Martijn Poorter

'Ik schilder emoties, pure, rauwe gevoelens, passie voor alles wat het leven waard is...'
Energierijk en Intrigerend, de doeken van Poorter zijn kleurrijk en uniek.
www.poorterpaintings.com

<< Terug naar het overzicht

Kitty Meijering

Kitty Meijering

Kitty Meijering, geboren in Alkmaar/1974, studeerde aan de Hogeschool van Amsterdam. Aan deze Hogeschool volgde ze een opleiding beeldende vorming, die ze in 1998 heeft voltooid. Voor haar laatste studie project schilderde zij voornamelijk naakt modellen.

Op dit moment is dans en specifiek ballet het belangrijkste thema waar Kitty zich mee bezig houdt.
De prachtige nieuwe serie toont schilderijen van dansers in volle beweging en emotie. De in warme kleuren gehulde dansers lijken rechtstreeks van het schilderij af te dansen! U kunt bijna letterlijk de muziek horen wanneer u naar de dansers kijkt.

Een ander deel van haar werk toont een meer abstracte stijl van schilderen. De schilderijen zijn abstract en afgewisseld met herkenbare elementen tegen een achtergrond die vaak doet denken aan oude straatjes en verweerde muren. huizen.
www.kittymeijering.nl

<< Terug naar het overzicht

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival