logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

LifeCity Baarn

LifeCity Baarn

Uitgeroepen tot 'Beste Sportschool van Baarn 2016

Al ruim 6 jaar een begrip onder de sportievelingen in ons mooie dorp: Baarn! Gevestigd aan de rand van Baarn aan de Geerenweg biedt LifeCity Baarn een ideale sportlocatie met een groot aanbod aan groepslessen, individuele fitnessfaciliteiten, kinderopvang, een heerlijke wellness en zelfs een gratis zonnebank!
Persoonlijk contact en professionele begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Zo stellen wij graag met onze leden een eigen trainingsschema op en zorgen wij voor persoonlijke begeleiding zodat de doelen beter behaald kunnen worden. Daarnaast hebben wij een in-house personal trainer en biedt LifeCity Baarn praktijkruimten aan verschillende bedrijven, waaronder fysiotherapie, een diëtiste, acupunctuur, een schoonheidssalon en een homeopathiepraktijk.
Bent u klaar het roer om te gooien en weer aan de slag te gaan om fitter en gezonder door het leven te gaan? Of bent u al een fanatieke sporter en zoekt u extra uitdaging? Kom dan een keer bij ons langs zodat we samen kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen!

LifeCity Baarn - De Geerenweg 13 - Baarn - 035 5412674 - www.lifecity.nl

Voor een gratis proefweek belt u naar bovenstaand telefoonnummer om geheel vrijblijvend een afspraak in te plannen. Tot dan

Budofit

Budofit

Sportschool Budofit is al 30 jaar een begrip in Baarn. Begonnen als judoschool, maar inmiddels met een breed aanbod aan sport meegegaan met de tijd. Bij Budofit kun je sporten voor een kleine prijs op een plek waar je je snel op je gemak voelt.
www.budofit.nl

<< Terug naar het overzicht

Rugcentrum Baarn

Rugcentrum Baarn

Rugcentrum Baarn, specialisten in bewegen!
Chiropractie, Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Training & Pilates.

Wilt u soepel en gezond door het leven gaan? Rugcentrum Baarn staat klaar voor mensen van alle leeftijden met klachten aan het bewegingsapparaat.

Wij zijn een kwalitatief hoogwaardig centrum en stellen het belang van de patiënt centraal.
Ons team bestaat uit enthousiaste, professionele en gespecialiseerde teamleden.
Wij zijn transparant, sterk in communicatie en samenwerking.

In rugcentrum Baarn kunt u tevens terecht voor een “second opinion” wanneer resultaten elders uitblijven.

Vanaf september 2017 heeft Rugcentrum Baarn een inloop sport-spreekuur op de woensdagen van 16.00-17.00 uur.

Rugcentrum Baarn is sponsor van TOV, en biedt trainers bij Baarnse sportverenigingen gratis sportspecifieke lezingen betreffende blessure-preventie en trainingsopbouw.
Vraag bij Rugcentrum Baarn naar de mogelijkheden.
www.rugcentrumbaarn.nl

SV Baarn

SV Baarn

SV Baarn bestaat sinds 1908 en is een bloeiende, actieve vereniging voor iedereen. Tijdens dit Cultureel Festival willen we graag meer meisjes interesseren voor onze club. We zijn op zoek naar vlotte meiden die het leuk vinden om onze meidenteams komen versterken.
En uiteraard kunnen jongens zich ook bij ons opgeven want wij kennen géén ledenstop. Kom voetballen bij SV Baarn, want wij zijn er voor iedereen!
www.svbaarn-voetbal.nl

Damvereniging Soest – Baarn DVSB

DVSB

Dammen, een ideale denksport voor jong en oud. het traint je hersenen, concentratievermogen en leert je verder door te denken. In de basis is het dammen eenvoudig te leren, hoe verder je jezelf er in verdiept des te mooier en aantrekkelijker het spel gaat worden.
www.DVSB.nl

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival