logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

FTB Baarn

FTB Baarn

Kom ontdekken wat FTB Baarn u te bieden heeft. Het welzijn van de mens staat voorop. Wij kunnen hierbij helpen via verschillende therapieën (fysiotherapie, oefentherapie en ergotherapie) en de mogelijkheid om te sporten. Kom 1 september voor advies langs bij een therapeut en kom gezellig ervaren welke sportactiviteiten wij aanbieden. Tot snel!
www.ftbbaarn.nl

MD Fight Academy

MD Fight Academy

www.facebook.com/mdfightacademy

vv EEMBOYS

vv EEMBOYS

www.eemboys.nl/

Taijischool OneMoves

Taijischool OneMoves

Taijischool OneMoves verzorgt wekelijks lessen in Chen stijl taijiquan (tai chi chuan) in Baarn en omgeving (midden-Nederland). Leraar Nol Twigt geeft daarnaast demonstraties, workshops en cursussen voor allerlei organisaties en bijeenkomsten.
www.onemoves.nl

<< Terug naar het overzicht

KV Meander

KV Meander is een recreatieve kanovereniging. Kanoën is een avontuurlijke sport waarbij je je lekker kunt ontspannen of juist flink inspannen. Kanoën betekent ook bezig zijn in de natuur op een milieuvriendelijke manier. Varen op de Eem en het Eemmeer iedere dinsdagavond en donderdagochtend in clubverband. Het hele seizoen worden er dagtochten georganiseerd op de mooiste plekjes van Nederland. Weekendje weg met de kano en een tentje kan ook. Meer uitdaging? Grootwater varen op de Noordzee en de Waddenzee. Het kan allemaal. Voor elk wat wils. Kom gerust eens langs op dinsdagavond of kom proefvaren!
www.kvmeander.nl

<< Terug naar het overzicht

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival