logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 6 & zaterdag 7 september 2019

Archieven

FTB Sport Medisch Centrum

FTB Sportmedisch Centrum zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op het gezellige Cultureel Festival. FTB organiseert een sportieve, leuke en gezellige workshop voor jong en oud. Daarnaast organiseert FTB een gratis en vrijblijvend inloopspreekuur voor fysiotherapie- en trainingsadvies, kunnen kinderen met een spannende challenge leuke prijzen winnen en is er een speciale kortingsactie voor 4x gratis sporten bij FTB Sportmedisch Centrum!
www.ftbbaarn.nl

MD Fight Academy

MD Fight Academy

www.facebook.com/mdfightacademy

vv EEMBOYS

vv EEMBOYS

www.eemboys.nl/

Taijischool OneMoves

Taijischool OneMoves

Taijischool OneMoves verzorgt wekelijks lessen in Chen stijl taijiquan (tai chi chuan) in Baarn en omgeving (midden-Nederland). Leraar Nol Twigt geeft daarnaast demonstraties, workshops en cursussen voor allerlei organisaties en bijeenkomsten.
www.onemoves.nl

<< Terug naar het overzicht

KV Meander

KV Meander is een recreatieve kanovereniging. Kanoën is een avontuurlijke sport waarbij je je lekker kunt ontspannen of juist flink inspannen. Kanoën betekent ook bezig zijn in de natuur op een milieuvriendelijke manier. Varen op de Eem en het Eemmeer iedere dinsdagavond en donderdagochtend in clubverband. Het hele seizoen worden er dagtochten georganiseerd op de mooiste plekjes van Nederland. Weekendje weg met de kano en een tentje kan ook. Meer uitdaging? Grootwater varen op de Noordzee en de Waddenzee. Het kan allemaal. Voor elk wat wils. Kom gerust eens langs op dinsdagavond of kom proefvaren!
www.kvmeander.nl

<< Terug naar het overzicht

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival