logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

Natuurvriendenhuis Koos Vorrink

Natuurvriendenhuis Koos Vorrink

Het Nivon Natuurvriendenhuis Koos Vorrink (103 bedden) in Lage Vuursche wordt gebruikt door individuele gasten en groepen (orkesten, scholen) en er worden activiteiten georganiseerd. Het huis wordt volledig in stand gehouden door vrijwilligers. Allerlei vrijwilligersactiviteiten zijn mogelijk, van onderhoudswerkzaamheden tot gastvrouw/man ("huiswacht").
www.koosvorrinkhuis.nl

<< Terug naar het overzicht

Amerpoort

Amerpoort

Voor Amerpoort zijn vrijwilligers onmisbaar. Meer dan 800 mensen zetten zich regelmatig in om samen te
werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Vrijwilligers maken het leven van de cliënten leuker. Ook al kunnen ze het niet altijd zelf vertellen, de extra activiteiten en aandacht
betekenen veel voor cliënten. Begeleiders komen soms handen tekort en dan is het fijn dat er vrijwilligers zijn die net dat beetje extra kunnen bieden. Of het nu gaat om vrijwilligerswerk op regelmatige
basis of ondersteuning bij jaarlijkse evenementen. Alle hulp is welkom!
U kiest zelf wat u het beste past en uitkomt. Eén keer per week met een cliënt een wandeling maken, helpen bij de wekelijkse avondsoos, of een uurtje per maand op bezoek komen. Als u bijvoorbeeld
toch rond lunchtijd de hond uitlaat, kan er misschien af en toe een cliënt meewandelen. Houdt u van paarden? We zoeken vrijwilligers die meegaan als onze cliënten een ritje maken op het huifkarbed. Bent u op vrijdagavonden alleen? Dan is het misschien gezelliger om die avond een half uurtje bij een cliënt te zijn. En als computermaatje kunt u cliënten wegwijs maken op internet.
Kortom, er zijn genoeg activiteiten en samen met u kijken we graag naar een goede match.
www.amerpoort.nl

Sherpa

Sherpa

Of men nu een sportieveling, stille denker, enthousiaste doener of creatief brein is, bij Sherpa vindt men vrijwillige inzet in allerlei vormen. Sherpa Maatschappelijke Inzet bemiddelt naar de vrijwillige inzet, waarin de vrijwilliger het beste tot zijn recht komt. Hierbij kijken we naar de vraag van de client(en) in combinatie met de wensen en beschikbaarheid van de vrijwilliger.
www.sherpa.org

<< Terug naar het overzicht

Holland Domus Magnus

Holland Domus Magnus

Wij zoeken gemotiveerde vrijwilligers die graag een paar uurtjes werk willen verrichten op onze mooie locatie, particuliere zorg voor ouderen. Onze vrijwilligers taken zijn heel uiteenlopend, van het koffie/thee inschenken, helpen in de keuken, tot het een op een begeleiding aanbieden of het geven van een cursus.
www.domusmagnus.com

Stichting Volksuniversiteit Baarn

Stichting Volksuniversiteit Baarn

De Volksuniversiteit Baarn staat al meer dan 70 jaar voor laagdrempelig volwassenenonderwijs. Jaarlijks volgen meer dan 800 cursisten onze lessen op het gebied van talen, kunst & cultuur, persoonlijke- en creatieve ontwikkeling, hobby en vrije tijd. De cursussen, workshops en lezingen worden gegeven door een vijftigtal gekwalificeerde docenten. Leren, ontwikkelen, beleven en elkaar ontmoeten in een lokale en inspirerende omgeving staan hierbij centraal. Wij zijn een onafhankelijke 100% non-profit organisatie, die op vrijwilligers draait en wij ontvangen geen subsidies.
Wil je creatief uit je dak gaan? Je (verborgen) artistieke talenten tot volle glorie laten komen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van onze creatieve cursussen. Onder deskundige begeleiding van een ervaren docent geven wij cursussen en workshops op het gebied van tekenen, schilderen, boetseren, beeldhouwen etc.
In een gezellige en ontspannen sfeer ga je aan de slag in ons Atelier in theater de Speeldoos.
Heb je interesse in onze overige activiteiten, kijk dan op onze website of vraag onze brochure aan:
www.volksuniversiteitbaarn.nl

<< Terug naar het overzicht

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival