logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

Humanitas Home-Start

Humanitas Home-Start

Home-Start en Home-Start+ ondersteunen ouders bij de opvoeding van hun kinderen.
Ervaren en getrainde vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Home-Start is er voor gezinnen met kinderen tot 7 jaar. Home-Start+ werkt met gezinnen met kinderen van 7 t/m 14 jaar. De gezinnen geven zelf aan waarbij zij steun wensen: hun vragen staan centraal. Home-Start en Home-Start+ willen het zelfvertrouwen van ouders vergroten en hun sociale relaties versterken. De mensen van Home-Start en Home-Start+ zijn thuis in gezinnen.
Home-Start is een vrijwilligersproject van Vereniging Humanitas (www.humanitas.nl)
www.home-start.nl

<< Terug naar het overzicht

Natuurvriendenhuis Koos Vorrink

Natuurvriendenhuis Koos Vorrink

Het Nivon Natuurvriendenhuis Koos Vorrink (103 bedden) in Lage Vuursche wordt gebruikt door individuele gasten en groepen (orkesten, scholen) en er worden activiteiten georganiseerd. Het huis wordt volledig in stand gehouden door vrijwilligers. Allerlei vrijwilligersactiviteiten zijn mogelijk, van onderhoudswerkzaamheden tot gastvrouw/man ("huiswacht").
www.koosvorrinkhuis.nl

<< Terug naar het overzicht

Sherpa

Sherpa

Of men nu een sportieveling, stille denker, enthousiaste doener of creatief brein is, bij Sherpa vindt men vrijwillige inzet in allerlei vormen. Sherpa Maatschappelijke Inzet bemiddelt naar de vrijwillige inzet, waarin de vrijwilliger het beste tot zijn recht komt. Hierbij kijken we naar de vraag van de client(en) in combinatie met de wensen en beschikbaarheid van de vrijwilliger.
www.sherpa.org

<< Terug naar het overzicht

Volksdansvereniging Opanka

Opanka Baarn

Elke woensdagavond worden bij Opanka dansen gedaan uit allerlei landen. Dat gaat onder leiding van een gediplomeerd dansleider. Meestal wordt er gedanst in een kring en soms in paren. Heb je nooit of ooit gedanst? Dat is geen probleem: we hebben een instapcursus en je krijgt een DVD met basispassen mee om thuis te bekijken. En volksdansers zijn gewend om elkaar wat te helpen en vinden het niet erg als iemand wat uit de maat is.
Heb je al wat meer ervaring, dan is mogelijk de tweede helft van de woensdag meer voor jou: dan worden de wat gevorderde dansen gedaan.
Bij Opanka staan bewegen op leuke internationale muziek én gezelligheid voorop. Vier maal per jaar is er een soort instuif of bal, waarbij ook mensen van andere dansgroepen bij ons komen. We nemen dan wat lekkere hapjes mee en hebben zo een feestelijke avond.
Tussen kerst en oud-en-nieuw is er het Appelflappenbal onder begeleiding van een folklore orkest.
Wil je meer weten? Kijk dan op onze website of bel met 035-5422211.
www.opanka-baarn.nl

<< Terug naar het overzicht

Vogelvereniging Gooi en Eemland

Vogelvereniging Gooi en Eemland

Vogelvereniging Gooi en Eemland is per 1 januari 2007 ontstaan uit de “Kleurvogel” te Baarn en “Vogelvreugd” te Hilversum. Gooi en Eemland telt ruim 80 leden en streeft naar een zo actief mogelijke vereniging. Zowel jong als oud is bij ons welkom.
Samen hebben wij een doel: genieten van onze hobby. De vereniging heeft een eigen clubgebouw. Deze is gevestigd aan de Tolweg 1 in Baarn.
www.vogel-vereniging.nl

<< Terug naar het overzicht

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival