logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 6 & zaterdag 7 september 2019

Archieven

MEE Utrecht Gooi en Vecht

MEE Utrecht Gooi en Vecht

MEE maakt meedoen mogelijk
MEE Utrecht, Gooi & Vecht staat voor een samenleving waarin iedereen ertoe doet en op eigen kracht mee kan doen. Ook voor mensen met een beperking. Samen met u zetten wij ons in voor een samenleving die toegankelijk is voor iedereen.

Onafhankelijke cliëntondersteuning
Heeft u vragen over zorgtaken, opvoeding, onderwijs, wonen, werk of inkomen? Of loopt u vast in de samenwerking met zorgorganisaties? En zoekt u iemand die met u meedenkt en naast u staat? Dan kunt u gratis hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner. Een cliëntondersteuner van MEE denkt met u mee en geeft informatie en advies, zodat u zelf weer verder kunt.

MEE helpt u bijvoorbeeld met:
•Het voorbereiden op het breed gesprek met de gemeente
•De afspraken met de Uitvoeringsorganisatie BBS of het UWV
•Het aanvragen van zorg of een voorziening in uw huis
•Advies en ondersteuning, bijvoorbeeld bij de aanvraag van een persoonsgebonden budget (pgb)
•Het opstellen van uw persoonlijk- of ondersteuningsplan
•Evaluatie van dienstverlening en zorg
•Klachten over dienstverlening en zorg

Hulp van MEE is gratis
MEE is onafhankelijk. Dat betekent dat wij naast u staan. Samen kijken we wat het beste is voor u. Zodat u uiteindelijk zelf keuzes kunt maken die bij u passen. Onze hulp is altijd gratis. U heeft geen verwijzing nodig en u betaalt geen eigen bijdrage.
www.mee-ugv.nl

<< Terug naar het overzicht

Humanitas Home-Start

Humanitas Home-Start

Home-Start en Home-Start+ ondersteunen ouders bij de opvoeding van hun kinderen.
Ervaren en getrainde vrijwilligers van Home-Start bieden opvoed- en gezinsondersteuning bij alledaagse, lichte opvoedvragen. Home-Start is er voor gezinnen met kinderen tot 7 jaar. Home-Start+ werkt met gezinnen met kinderen van 7 t/m 14 jaar. De gezinnen geven zelf aan waarbij zij steun wensen: hun vragen staan centraal. Home-Start en Home-Start+ willen het zelfvertrouwen van ouders vergroten en hun sociale relaties versterken. De mensen van Home-Start en Home-Start+ zijn thuis in gezinnen.
Home-Start is een vrijwilligersproject van Vereniging Humanitas (www.humanitas.nl)
www.home-start.nl

<< Terug naar het overzicht

Natuurvriendenhuis Koos Vorrink

Natuurvriendenhuis Koos Vorrink

Het Nivon Natuurvriendenhuis Koos Vorrink (103 bedden) in Lage Vuursche wordt gebruikt door individuele gasten en groepen (orkesten, scholen) en er worden activiteiten georganiseerd. Het huis wordt volledig in stand gehouden door vrijwilligers. Allerlei vrijwilligersactiviteiten zijn mogelijk, van onderhoudswerkzaamheden tot gastvrouw/man ("huiswacht").
www.koosvorrinkhuis.nl

<< Terug naar het overzicht

Pit Baarn

Pit Baarn

PIT is een samenwerking tussen GGD, MEE UGV, Welzin en Welzijn Baarn en werkt in opdracht van de gemeente.
PIT Baarn is een informatie en adviespunt voor de inwoners van gemeente Baarn.
Wij zijn professionals met verschillende expertises en bundelen onze kennis. Tijdens de spreekuren zijn altijd twee professionals aanwezig.
PIT is er voor de inwoners van Baarn van alle leeftijden die een hulpvraag hebben op het gebied van wonen • welzijn • zorg • gezondheid • dagbesteding • werk & inkomen • opvoeden & opgroeien.
PIT wilt tot de kern komen van uw hulpvraag zodat wij ondersteunend kunnen zijn voor u en uw netwerk. Pit Baarn legt verbinding, versterkt en werkt samen.

Vraag het PIT Baarn!
www.pitbaarn.nl

Sherpa

Sherpa

Of men nu een sportieveling, stille denker, enthousiaste doener of creatief brein is, bij Sherpa vindt men vrijwillige inzet in allerlei vormen. Sherpa Maatschappelijke Inzet bemiddelt naar de vrijwillige inzet, waarin de vrijwilliger het beste tot zijn recht komt. Hierbij kijken we naar de vraag van de client(en) in combinatie met de wensen en beschikbaarheid van de vrijwilliger.
www.sherpa.org

<< Terug naar het overzicht

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival