logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

Leve Leefstijlverandering en Bewegen met Plezier

Leve Leefstijlverandering en Bewegen met Plezier

Voeding en beweging zijn nauw met elkaar verbonden. Els van Houten van Leve leefstijlverandering en Anita Lomme van Bewegen met Plezier hebben de krachten gebundeld en staan samen op het Zorg- en WelzijnPlein met een sapfiets. Kom naar de markt en beweeg op de sapfiets een gezond sapje bij elkaar. Tevens kunt u bij ons terecht met vragen over voeding en beweging.

Gezonde beweeglijke groet,
Els van Houten en Anita Lomme

LifeCity Baarn

LifeCity Baarn

Uitgeroepen tot 'Beste Sportschool van Baarn 2016

Al ruim 6 jaar een begrip onder de sportievelingen in ons mooie dorp: Baarn! Gevestigd aan de rand van Baarn aan de Geerenweg biedt LifeCity Baarn een ideale sportlocatie met een groot aanbod aan groepslessen, individuele fitnessfaciliteiten, kinderopvang, een heerlijke wellness en zelfs een gratis zonnebank!
Persoonlijk contact en professionele begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Zo stellen wij graag met onze leden een eigen trainingsschema op en zorgen wij voor persoonlijke begeleiding zodat de doelen beter behaald kunnen worden. Daarnaast hebben wij een in-house personal trainer en biedt LifeCity Baarn praktijkruimten aan verschillende bedrijven, waaronder fysiotherapie, een diëtiste, acupunctuur, een schoonheidssalon en een homeopathiepraktijk.
Bent u klaar het roer om te gooien en weer aan de slag te gaan om fitter en gezonder door het leven te gaan? Of bent u al een fanatieke sporter en zoekt u extra uitdaging? Kom dan een keer bij ons langs zodat we samen kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen!

LifeCity Baarn - De Geerenweg 13 - Baarn - 035 5412674 - www.lifecity.nl

Voor een gratis proefweek belt u naar bovenstaand telefoonnummer om geheel vrijblijvend een afspraak in te plannen. Tot dan

Natuurvriendenhuis Koos Vorrink

Natuurvriendenhuis Koos Vorrink

Het NIVON Natuurvriendenhuis Koos Vorrink in het bos bij Lage Vuursche is een van de 13 natuurvriendenhuizen in Nederland. Het is een "zelf-zorg-hotel" en groepsaccommodatie voor individuele bezoekers, families en groepen. Groepen, zoals scholen en orkesten, organiseren hier hun verblijf en activiteiten zoals schoolweken, cursussen en wandeltochten. De cursussen staan open voor iedereen.
Het huis is het hele jaar open en wordt geheel beheerd door vrijwilligers.
www.nivon.nl

Budofit

Budofit

Sportschool Budofit is al 30 jaar een begrip in Baarn. Begonnen als judoschool, maar inmiddels met een breed aanbod aan sport meegegaan met de tijd. Bij Budofit kun je sporten voor een kleine prijs op een plek waar je je snel op je gemak voelt.
www.budofit.nl

<< Terug naar het overzicht

Amerpoort

Amerpoort

Voor Amerpoort zijn vrijwilligers onmisbaar. Meer dan 800 mensen zetten zich regelmatig in om samen te
werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Vrijwilligers maken het leven van de cliënten leuker. Ook al kunnen ze het niet altijd zelf vertellen, de extra activiteiten en aandacht
betekenen veel voor cliënten. Begeleiders komen soms handen tekort en dan is het fijn dat er vrijwilligers zijn die net dat beetje extra kunnen bieden. Of het nu gaat om vrijwilligerswerk op regelmatige
basis of ondersteuning bij jaarlijkse evenementen. Alle hulp is welkom!
U kiest zelf wat u het beste past en uitkomt. Eén keer per week met een cliënt een wandeling maken, helpen bij de wekelijkse avondsoos, of een uurtje per maand op bezoek komen. Als u bijvoorbeeld
toch rond lunchtijd de hond uitlaat, kan er misschien af en toe een cliënt meewandelen. Houdt u van paarden? We zoeken vrijwilligers die meegaan als onze cliënten een ritje maken op het huifkarbed. Bent u op vrijdagavonden alleen? Dan is het misschien gezelliger om die avond een half uurtje bij een cliënt te zijn. En als computermaatje kunt u cliënten wegwijs maken op internet.
Kortom, er zijn genoeg activiteiten en samen met u kijken we graag naar een goede match.
www.amerpoort.nl

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival