logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

Leve Leefstijlverandering en Bewegen met Plezier

Leve Leefstijlverandering en Bewegen met Plezier

Voeding en beweging zijn nauw met elkaar verbonden. Els van Houten van Leve leefstijlverandering en Anita Lomme van Bewegen met Plezier hebben de krachten gebundeld en staan samen op het Zorg- en WelzijnPlein met een sapfiets. Kom naar de markt en beweeg op de sapfiets een gezond sapje bij elkaar. Tevens kunt u bij ons terecht met vragen over voeding en beweging.

Gezonde beweeglijke groet,
Els van Houten en Anita Lomme

LifeCity Baarn

LifeCity Baarn

LifeCity Baarn is gevestigd aan de rand van Baarn. Naast dat het een ideale sportlocatie is, zijn er ook volledig ingerichte vergaderzalen aanwezig. Zakelijk meets privé!

Je kunt in Baarn o.a. terecht voor individueel fitness, groepslessen, afvallen, sauna/stoombad/wisselbad en zonnebanken, kinderopvang, fysiotherapie en personal training. Er worden regelmatig outdoorlessen (zoals bootcamp en hardlopen) georganiseerd.

LifeCity Baarn - De Geerenweg 13 - Baarn - 035 5412674 - www.lifecity.nl

Natuurvriendenhuis Koos Vorrink

Natuurvriendenhuis Koos Vorrink

Het Nivon Natuurvriendenhuis Koos Vorrink (103 bedden) in Lage Vuursche wordt gebruikt door individuele gasten en groepen (orkesten, scholen) en er worden activiteiten georganiseerd. Het huis wordt volledig in stand gehouden door vrijwilligers. Allerlei vrijwilligersactiviteiten zijn mogelijk, van onderhoudswerkzaamheden tot gastvrouw/man ("huiswacht").
www.koosvorrinkhuis.nl

<< Terug naar het overzicht

Budofit

Budofit

Sportschool Budofit is al 30 jaar een begrip in Baarn. Begonnen als judoschool, maar inmiddels met een breed aanbod aan sport meegegaan met de tijd. Bij Budofit kun je sporten voor een kleine prijs op een plek waar je je snel op je gemak voelt.
www.budofit.nl

<< Terug naar het overzicht

Amerpoort

Amerpoort

Voor Amerpoort zijn vrijwilligers onmisbaar. Meer dan 800 mensen zetten zich regelmatig in om samen te
werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Vrijwilligers maken het leven van de cliënten leuker. Ook al kunnen ze het niet altijd zelf vertellen, de extra activiteiten en aandacht
betekenen veel voor cliënten. Begeleiders komen soms handen tekort en dan is het fijn dat er vrijwilligers zijn die net dat beetje extra kunnen bieden. Of het nu gaat om vrijwilligerswerk op regelmatige
basis of ondersteuning bij jaarlijkse evenementen. Alle hulp is welkom!
U kiest zelf wat u het beste past en uitkomt. Eén keer per week met een cliënt een wandeling maken, helpen bij de wekelijkse avondsoos, of een uurtje per maand op bezoek komen. Als u bijvoorbeeld
toch rond lunchtijd de hond uitlaat, kan er misschien af en toe een cliënt meewandelen. Houdt u van paarden? We zoeken vrijwilligers die meegaan als onze cliënten een ritje maken op het huifkarbed. Bent u op vrijdagavonden alleen? Dan is het misschien gezelliger om die avond een half uurtje bij een cliënt te zijn. En als computermaatje kunt u cliënten wegwijs maken op internet.
Kortom, er zijn genoeg activiteiten en samen met u kijken we graag naar een goede match.
www.amerpoort.nl

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival