logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

Leve Leefstijlverandering en Bewegen met Plezier

Leve Leefstijlverandering en Bewegen met Plezier

Voeding en beweging zijn nauw met elkaar verbonden. Els van Houten van Leve leefstijlverandering en Anita Lomme van Bewegen met Plezier hebben de krachten gebundeld en staan samen op het Zorg- en WelzijnPlein met een sapfiets. Kom naar de markt en beweeg op de sapfiets een gezond sapje bij elkaar. Tevens kunt u bij ons terecht met vragen over voeding en beweging.

Gezonde beweeglijke groet,
Els van Houten en Anita Lomme

Pit Baarn

Pit Baarn

Pit is het informatie & adviespunt voor alle inwoners van Baarn. (Gratis en onafhankelijk) advies voor iedereen met een vraag over wonen, welzijn, zorg en gezondheid, werk/inkomen, opvoeden & opgroeien.
u bent van harte welkom tijdens de spreekuren (maandagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend) op de Eemnesserweg 17 te Baarn.
U kunt ons ook mailen of telefonisch benaderen.t; 035-3037888 E; info@pitbaarn.nl W; www.pitbaarn.nl

Metamorfosemassage Stichting Bodhisattva

Metamorfosemassage Stichting Bodhisattva

Deze massage vindt zijn oorsprong in de voetreflexologie en bestaat uit een zachte aanraking van de wervelkolomreflexzone op voeten, handen en hoofd. De voeten staan voor het willen, de handen voor het voelen en het hoofd voor het denken: dat wat je wilt wordt in harmonie gebracht met het voelen en het denken.
Metamorfosemassage laat het lichaam ontspanning ervaren, waardoor het herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. De lichamelijke, psychologische en geestelijke wijsheid van de persoon wordt geactiveerd, waardoor deze de voortdurend veranderende levensomstandigheden aan kan.
Emoties kunnen worden losgelaten waardoor ruimte ontstaat en de creativiteit weer spontaan tot bloei komt.
De massage is geschikt voor oude, jonge, zieke en gezonde mensen, in de laatste maanden van de zwangerschap en als ondersteuning bij chemotherapie.
Door de massage voel je weer waar je interesses liggen en waar je gelukkig van wordt, je bent weer in het hier en nu.
De Metamorfosemassage vormt een onderdeel van Stichting Bodhisattva, die het boeddhisme als levensfilosofie onder de aandacht brengt.
www.stichtingbodhisattva.nl/

Welzin

Welzin

WELZIN is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Wij geloven in een sociale samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet.
Wij streven er naar dat iedere inwoner van Eemland, van jong tot oud, op zijn eigen manier, deel kan nemen aan onze samenleving. Soms met hulp van anderen, dichtbij en zoveel mogelijk op eigen kracht.
Het werkgebied van WELZIN is de regio Eemland; Baarn, Bunschoten, Leusden, Nijkerk, Eemnes, Woudenberg, Laren en Soest.
www.welzin.nl

Het Wijze Leven

Het Wijze Leven

Het Wijze Leven: het trainingsbureau Het Wijze Leven is een bureau voor coaching en training om meer te halen uit het leven en jezelf. Door inzicht te krijgen in wat je belemmert en hindert, kan je aan het werk om deze obstakels uit de weg te ruimen, zodat je verder kan. Het Wijze Leven biedt zowel individuele trajecten als programma’s voor groepen. Voor bedrijven en instellingen heeft Het Wijze Leven maatwerktrajecten.
www.hetwijzeleven.nl

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival