logo Cultureel Festival Baarn

Archieven

Pit Baarn

Pit Baarn

Pit is het informatie & adviespunt voor alle inwoners van Baarn. (Gratis en onafhankelijk) advies voor iedereen met een vraag over wonen, welzijn, zorg en gezondheid, werk/inkomen, opvoeden & opgroeien.
u bent van harte welkom tijdens de spreekuren (maandagochtend, woensdagmiddag en vrijdagochtend) op de Eemnesserweg 17 te Baarn.
U kunt ons ook mailen of telefonisch benaderen.t; 035-3037888 E; info@pitbaarn.nl W; www.pitbaarn.nl

Metamorfosemassage Stichting Bodhisattva

Metamorfosemassage Stichting Bodhisattva

Deze massage vindt zijn oorsprong in de voetreflexologie en bestaat uit een zachte aanraking van de wervelkolomreflexzone op voeten, handen en hoofd. De voeten staan voor het willen, de handen voor het voelen en het hoofd voor het denken: dat wat je wilt wordt in harmonie gebracht met het voelen en het denken.
Metamorfosemassage laat het lichaam ontspanning ervaren, waardoor het herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. De lichamelijke, psychologische en geestelijke wijsheid van de persoon wordt geactiveerd, waardoor deze de voortdurend veranderende levensomstandigheden aan kan.
Emoties kunnen worden losgelaten waardoor ruimte ontstaat en de creativiteit weer spontaan tot bloei komt.
De massage is geschikt voor oude, jonge, zieke en gezonde mensen, in de laatste maanden van de zwangerschap en als ondersteuning bij chemotherapie.
Door de massage voel je weer waar je interesses liggen en waar je gelukkig van wordt, je bent weer in het hier en nu.
De Metamorfosemassage vormt een onderdeel van Stichting Bodhisattva, die het boeddhisme als levensfilosofie onder de aandacht brengt.
www.stichtingbodhisattva.nl/

Welzin

Welzin

WELZIN is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Wij geloven in een sociale samenleving, waarin iedereen meetelt en meedoet.
Wij streven er naar dat iedere inwoner van Eemland, van jong tot oud, op zijn eigen manier, deel kan nemen aan onze samenleving. Soms met hulp van anderen, dichtbij en zoveel mogelijk op eigen kracht.
Het werkgebied van WELZIN is de regio Eemland; Baarn, Bunschoten, Leusden, Nijkerk, Eemnes, Woudenberg, Laren en Soest.
www.welzin.nl

Het Wijze Leven

Het Wijze Leven

Het Wijze Leven: het trainingsbureau Het Wijze Leven is een bureau voor coaching en training om meer te halen uit het leven en jezelf. Door inzicht te krijgen in wat je belemmert en hindert, kan je aan het werk om deze obstakels uit de weg te ruimen, zodat je verder kan. Het Wijze Leven biedt zowel individuele trajecten als programma’s voor groepen. Voor bedrijven en instellingen heeft Het Wijze Leven maatwerktrajecten.
www.hetwijzeleven.nl

Lyvore

Lyvore is een zorginstelling voor ouderen op verschillende locaties in baarn en Soest. Lyvore staat voor zorg van waarde.
Voor alle locaties zoeken wij enthousiaste vrijwilligers. U bent van harte welkom bij onze kraam voor meer informatie of om je aan te melden.
www.lyvore.nl

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival