logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

PIOS Studiebegeleiding

PIOS Studiebegeleiding

Bij PIOS geloven we in de leerkracht van kinderen. Wij willen leren leren voor iedereen bereikbaar maken. In Baarn bieden we begeleiding aan van de brugklas tot en met het eindexamen in alle vakken en alle niveaus aan onze vestiging op de Nieuwstraat 1. Daarnaast geven we ook studiebegeleiding op de Waldheim-mavo.
Om optimaal te kunnen leren, heeft een kind zelfvertrouwen nodig. We helpen bij lesstof en het halen van tentamens en examens, maar in de basis worden we gedreven door één doel: kinderen zelfvertrouwen geven. Dát is waar wij elke dag voor gaan en telkens dat stapje meer voor zetten. Dát is ook waarom wij elk kind als individu willen leren kennen. Zijn of haar talenten willen zien. De blokkades of belemmeringen willen begrijpen. Samen werken we aan goede cijfers waarop iedereen trots kan zijn. Ons doel? Zelfstandig lerende leerlingen die ook als het even tegenzit zélf weten hoe ze verder kunnen!
www.pios.nl

MEE Utrecht Gooi en Vecht

MEE Utrecht Gooi en Vecht

MEE maakt meedoen mogelijk
MEE Utrecht, Gooi & Vecht staat voor een samenleving waarin iedereen ertoe doet en op eigen kracht mee kan doen. Ook voor mensen met een beperking. Samen met u zetten wij ons in voor een samenleving die toegankelijk is voor iedereen.

Onafhankelijke cliëntondersteuning
Heeft u vragen over zorgtaken, opvoeding, onderwijs, wonen, werk of inkomen? Of loopt u vast in de samenwerking met zorgorganisaties? En zoekt u iemand die met u meedenkt en naast u staat? Dan kunt u gratis hulp krijgen van een onafhankelijke cliëntondersteuner. Een cliëntondersteuner van MEE denkt met u mee en geeft informatie en advies, zodat u zelf weer verder kunt.

MEE helpt u bijvoorbeeld met:
•Het voorbereiden op het breed gesprek met de gemeente
•De afspraken met de Uitvoeringsorganisatie BBS of het UWV
•Het aanvragen van zorg of een voorziening in uw huis
•Advies en ondersteuning, bijvoorbeeld bij de aanvraag van een persoonsgebonden budget (pgb)
•Het opstellen van uw persoonlijk- of ondersteuningsplan
•Evaluatie van dienstverlening en zorg
•Klachten over dienstverlening en zorg

Hulp van MEE is gratis
MEE is onafhankelijk. Dat betekent dat wij naast u staan. Samen kijken we wat het beste is voor u. Zodat u uiteindelijk zelf keuzes kunt maken die bij u passen. Onze hulp is altijd gratis. U heeft geen verwijzing nodig en u betaalt geen eigen bijdrage.
www.mee-ugv.nl

<< Terug naar het overzicht

Reumapatientenvereniging Baarn Soest e.o.

Reumapatientenvereniging Baarn Soest e o

Bij onze stand kunt u informatie krijgen over de activiteiten van onze reumapatientenvereniging die bestaan uit, voorlichting- lotgenotencontact en de oefengroepen hydrotherapie en aangepast wandelen. Bestuursleden zullen graag met u van gedachten wisselen!!!!
www.rpvbaarnsoest.nl

<< Terug naar het overzicht

Hospice De Luwte

Hospice De Luwte

Een hospice is een huis waar mensen kunnen verblijven die in de laatste drie maanden van hun leven verkeren.
In zo'n (in het algemeen kleinschalig) huis wordt een veilige plek geboden en is aandacht voor zorg op vier gebieden: medisch, psychisch, sociaal en spiritueel.

In 2007 opende Hospice De Luwte te Soest haar deuren, na een uitgebreide voorbereidingstijd, ondersteund door de gemeenten Soest en Baarn.
De Luwte is niet alleen een plek voor inwoners uit deze gemeenten, maar ook voor mensen die van elders komen. Zo kan men bijvoorbeeld de laatste tijd doorbrengen in de nabijheid van de (klein)kinderen.
www.hospicedeluwte.nl
<< Terug naar het overzicht

Uw Gemaksdiensten

Uw Gemaksdiensten

Bij Uw Gemakshuis aan de Koninginnelaan 6 te Soest hebben wij maar één doel, ontzorgen. Natuurlijk is het plezierig wanneer alles om u heen goed geregeld is. Maar soms lukt dat even niet. Dat kan gebeuren wanneer u een dagje ouder wordt, of wanneer u voor een tijdje minder mobiel bent door een operatie of misschien een ongeluk. Bij Uw Gemakshuis werken meerdere ondernemers en organisaties samen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij werken met fijne professionals die de wereld van zorg en ontzorgen kennen als geen ander.

Wij bieden een ruim assortiment producten en diensten die bijdragen aan comfortabel, geregeld en veilig thuis blijven wonen. Denk aan iemand die u helpt bij het huishouden of de tuin of het inregelen van zorg. Of mensen die met u meedenken over belangrijke zaken zoals een notaris of PGB deskundige. Ook aandacht is er voor mantelzorgers in ons mantelzorg cafe. Er zijn coaches aanwezig en er is altijd een luisterend oor.Verhuizen kan ook via ons. Alles op maat geregeld! Ook begeleiden we u graag wanneer u een bezoek moet brengen aan een arts of het ziekenhuis, we regelen zelfs het vervoer.

Maar dat is nog niet alles. We hebben een prachtige ruimte die zich voor allerlei activiteiten leent. Zo organiseren we presentaties, workshops of andere ontspanning bv. muziek. Je kan bij ons ook aanschuiven voor een flexplek om rustig je werk te doen onderweg. Koffie en koek is er altijd. En als je om je heen kijkt zie je mooie schilderijen en beelden. Iedere keer weer een andere expositie. Verder staan er allemaal gezellig dingen. Ook voor jou. Een feestje vieren of vergaderen mag ook bij ons. Wij kunnen alles voor je regelen.
www.uwgemakshuis.nl

<< Terug naar het overzicht

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival