logo Cultureel Festival Baarn

Vrijdag 31 augustus & zaterdag 1 september 2018

Archieven

Comfort Advies

ComfortAdvies helpt senioren comfortabel en veilig thuis te blijven wonen. Hierbij focussen wij ons hoofdzakelijk op producten voorzien van een stekker of een schroef. Wij geven advies, leveren producten en verzorgen ook de montage en installatie als dat gewenst is.
De geboden oplossingen zijn onderverdeeld in enkele overzichtelijke categorieën op de website www.comfortadvies.nl. De categorieën zijn: communicatie (telefonie, computers), mobiliteit (driewielfietsen, scootmobielen, rollators), toilet & bad (antislip, muurbeugels), veiligheid (camerabewaking, persoonsalarmering), wonen & slapen (sta-op-stoelen, hoog-laag bedden), woningaanpassingen (trapleuningen, drempelhulpen, inloopdouches), en diverse (zorg)hulpmiddelen; zowel nieuw als via de zorgoutlet (rolstoelen, krukken etc.). U kunt producten veilig kopen via onze website dankzij het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk.
Naast advies en levering kunnen wij u verder ondersteunen met onze eigen montage- en installatieservice. Zo kunt u direct gebruik maken van de door u aangeschafte oplossing, of dit nu een duidelijke nieuwe telefoon, een veilige videodeurbel of tweede trapleuning is, ComfortAdvies uit Baarn verzorgt ook de complete montage- en installatie graag voor u. Belt u met 085-8770099 en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat (zorg-)hulpmiddelen een tweede leven krijgen. Via onze zorgoutlet kunnen wij uw (zorg)hulpmiddelen te koop aanbieden. Wij verzorgen de opslag en presentatie en ontvangen eventueel geïnteresseerden voor u. Mocht u niet beschikken over transport, dan kunnen wij deze (zorg)hulpmiddelen ook bij u ophalen tegen een kleine vergoeding. Samen met u bepalen wij de reële verkoopprijs, waarna u bij verkoop een vooraf bepaald percentage van de opbrengst op uw eigen bankrekening ontvangt (verkoop in consignatie).
Graag helpen wij ook u comfortabel en veilig thuis blijven wonen.
ComfortAdvies | Alles voor seniorenwelzijn
Tolweg 5, 3741 LM Baarn
Tel: 085 – 877 0099 / www.comfortadvies.nl

Amaris Thuis Baarn/Soest

Amaris Thuis Baarn/Soest

Zorg met aandacht!

Deskundige zorg, gewoon bij u thuis. Dat is wat wijkverpleging van Amaris inhoudt.
Wij zijn er voor u als u thuis hulp nodig heeft. Wij helpen u bij dagelijkse handelingen zoals douchen en aankleden. Heeft u verpleegkundige zorg nodig? Ook dan zijn wij er voor u. Wij voeren verpleegtechnische handelingen uit en geven u advies over hoe u het beste kunt herstellen. Graag gaan wij met u in gesprek.
www.amaris.nl

Trauma Stress Release

Trauma Stress Release

TSR is een Coachpraktijk voor Traumastressrelease
Als Gezondheidscoach begeleid ik je naar een optimale balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wordt maar liefst 75% van alle welvaartziekten veroorzaakt door onze levensstijl! We hebben dus zelf invloed op onze gezondheid en daar help ik je graag bij!
Mijn expertise is de medische kennis die ik meeneem uit 33 jaar gezondheidszorg (o.a. palliatieve thuiszorg, intensive-care en ambulanceverpleegkundige) en eigen ervaring met trauma en chronische aandoeningen . Dit maakt mijn aanpak uniek.
Naast Lifecoach technieken werk ik graag met TRE: Tension-Trauma Releasing Exercises. Met een paar oefeningen trigger je je lichaamseigen manier van loslaten! Hiermee hoef je niet naar de emotie maar ontspan je toch op een dieper niveau en verwerk je diepgewortelde trauma's. TRE is een zelfhulptechniek; eenmaal aangeleerd kan je het zelf beoefenen om in balans te blijven!
www.traumastressrelease.com

<< Terug naar het overzicht

Togetherfree

Togetherfree

Danielle Swart is orthomoleculair voedingsadviseur. Zij begeleidt u naar een gezonde leefstijl met behulp van eerlijke, echte voeding. Wilt u preventief aan uw gezondheid werken, ondersteuning bij gewichtsbeheersing, meer energie, bewegingscomfort, ondersteuning bij kwaaltjes en klachten? Een orthomoleculair voedingsadviseur begrijpt wat gezonde voeding is, weet waarom suppletie belangrijk is en geeft daarbij de juiste voedingsadviezen.
www.togetherfree.nl

<< Terug naar het overzicht

PIOS Studiebegeleiding

PIOS Studiebegeleiding

Bij PIOS geloven we in de leerkracht van kinderen. Wij willen leren leren voor iedereen bereikbaar maken. In Baarn bieden we begeleiding aan van de brugklas tot en met het eindexamen in alle vakken en alle niveaus aan onze vestiging op de Nieuwstraat 1. Daarnaast geven we ook studiebegeleiding op de Waldheim-mavo.
Om optimaal te kunnen leren, heeft een kind zelfvertrouwen nodig. We helpen bij lesstof en het halen van tentamens en examens, maar in de basis worden we gedreven door één doel: kinderen zelfvertrouwen geven. Dát is waar wij elke dag voor gaan en telkens dat stapje meer voor zetten. Dát is ook waarom wij elk kind als individu willen leren kennen. Zijn of haar talenten willen zien. De blokkades of belemmeringen willen begrijpen. Samen werken we aan goede cijfers waarop iedereen trots kan zijn. Ons doel? Zelfstandig lerende leerlingen die ook als het even tegenzit zélf weten hoe ze verder kunnen!
www.pios.nl

Volg ons op social media:

Sponsors


Vrienden van het festival