Kinderopvang Baarn biedt opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Natuur, cultuur, sport en bewegen vinden wij belangrijk.
Voor de kinderen van 0 tot 4 jaar is er buiten de veilige en vertrouwde groepsruimte nog veel meer te beleven, zoals een babypodium, een ruime speelhal, een avonturentuin en een atelier. We gaan iedere dag naar buiten en we bieden wekelijks een uur sport & spel voor peuters, zoals peuterdans. We gaan er ook op uit met de Stint (elektronische bolderkar) naar bijvoorbeeld het Cantonpark, de kinderboerderij, het Hertenkamp en het bos. Of we bezoeken onze geadopteerde koeien op Hoeve Ravenstein.
Voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is veel mogelijk. We hebben een uitdagende tuin, een atelier en een circusruimte. Daarnaast hebben we een SportBSO, ZwemBSO, PaardrijBSO, onze TheaterToppers!, de Engelse les en regelmatig komt de kinderkapper op bezoek. We bezoeken met de stint onze adoptie koeien bij Hoeve Ravenstein. En we gaan naar het Cantonpark, de Soester Duinen en de Speeltuin.
Alle vakanties zijn we de hele dag open. Tevoren laten we weten welke activiteiten we gaan doen! Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons uitgebreide aanbod aan activiteiten en plan een rondleiding.
www.kinderopvangbaarn.nl