logo Cultureel Festival Baarn

Winnaars 2015 bekend

6 september 2015
De winnaar van de Baarnse Literatuurprijs 2015 is: Annette Akkeman. De tweede en derde prijs zijn gegaan naar Laurens Hoevenaren, die er vorig jaar met de eerste prijs vandoor ging, en Michael Blommaert. In de categorie scholieren is er een eervolle vermelding voor Anna Muijs. Deze verhalen zijn samen met de verhalen van de afgelopen vijf jaar te lezen in de bundel Verzonnen & Gewonnen die vanaf nu te bestellen is op onze website.

Het thema voor de schrijfwedstrijd in 2015 was ‘Kleur bekennen’. Tientallen inzendingen zijn binnen gekomen en door de jury zijn er uiteindelijk 12 genomineerd. Lees de verhalen van de winnaars >>

Volg ons op social media:
schrijvenonline

Sponsors Baarnse Literatuurprijs

De Baarnse Literatuurprijs is een initiatief van Stichting Cultureel Festival Baarn.

Nieuwsberichten

Baarnse Literatuurprijs weer van start

Vanaf maandag 24 april staat de website van het Cultureel Festival Baarn weer open voor de jaarlijkse ontvangst van korte verhalen die meedingen naar de Baarnse Literatuurprijs. Deze schrijfwedstrijd, in 2011 begonnen, wordt dus voor de zevende keer gehouden en kan zich verheugen in een groeiende en landelijke belangstelling.

Lees meer...

Baarnse Literatuurprijs 2017


Wil jij dit jaar De Baarnse Literatuurprijs winnen? Schrijf een kort verhaal (850 woorden) met als thema 'De ontmoeting'. Inzenden kan van 24 april tot en met 7 juli 2017.

Lees meer...

Oudere berichten >>