ALGEMENE VOORWAARDEN

We willen van de Royal Disco Party in the Park een superfijne ervaring maken en om dit voor iedereen ook veilig te houden, gelden een aantal spelregels, waaronder die van de overheid. In verband met corona is dat het volgende.

Blijf thuis als je verkoudheids- of griepklachten hebt! We vragen je bij binnenkomst als eerste naar je gezondheid en die van je huisgenoten. We behouden het recht om je de toegang te weigeren bij het vertoon van klachten.

Op dit moment is een coronatoegangsbewijs niet verplicht, maar het is mogelijk dat de coronaregels op 3 september er anders uitzien dan op dit moment. Uiteraard houden wij je daarvan op de hoogte.
(Indien de overheid dit eist voor evenementen geldt het volgende: Bezoekers van de Royal Disco Party in the Park moeten een coronatoegangsbewijs hebben. Dat betekent een vaccinatiebewijs, herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Dit controleren wij via de corona-app en je identiteitskaart.)

Ook moet je in bezit zijn van een ticket. De organisatie registreert hiermee de contactgegevens van de bezoekers. In het kader van de Privacywet gaan wij daar zorgvuldig mee om.
Wie eenmaal deze selectie doorkomt, krijgt een festivalarmbandje om en kan zich vrij over het festivalterrein bewegen.

Bij slecht weer gaat de Royal Disco Party in the Park door. Er zal geen restitutie van de entreeprijs plaatsvinden bij annulering wegens overmacht (onweer, storm enz).

 

TICKETS

Tickets worden alleen online verkocht via onze ticketshop van yourticketprovider.nl aan bezoekers van 18 jaar en ouder.
Naast de prijs van het kaartje, die de kosten dekt voor het organiseren van de Royal Disco Party en de gage voor de DJ’s, betaal je 2 euro servicekosten. Daarmee worden onder meer de kosten voor de software, betaalkosten en kaartscanners gedekt.

Hoe werkt het?
Stap 1: Tickets bestellen via www.cultureelfestival.nl

Stap 2: Mailbox – je ontvangt een bevestiging van je bestelling via e-mail. Hierin staat belangrijke informatie over je bezoek en een link om je ticket(s) te downloaden. Iedere bezoeker dient op de hoogte te zijn van de richtlijnen en voorwaarden, daarom is contactinformatie bij ieder ticket nodig.

Stap 3: Tickets – print je gekochte kaarten uit of download deze op je mobiele telefoon. De organisatie scant de barcode op het ticket. Elke barcode is uniek, dus laat al je tickets uit de bestelling zien bij de entree. Om papierverspilling tegen te gaan, adviseren wij om het e-ticket vanaf je telefoon te laten scannen. Zet hierbij de schermverlichting op maximaal!

Je kunt een ticket voor iemand anders kopen of gebruik maken van een ticket op andermans naam. De koper dient wel de e-mail met belangrijke informatie door te sturen naar degene die de RDP gaat bezoeken.

Geen tickets ontvangen of je kunt je ticket niet meer terugvinden? De tickets kunnen terecht zijn gekomen in de spambox. Mocht je jouw ticket(s) daar niet in terug vinden, vraag dan je ticket opnieuw aan via: www.yourticketprovider.nl/ticketopvragen

Tickets teruggeven is niet mogelijk. Wij volgen hierin de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF). Je kunt wel altijd je ticket(s) via Ticketswap aanbieden aan andere geïnteresseerden.

Wanneer je een ticket hebt gekocht en het evenement kan niet doorgaan (bijvoorbeeld vanwege erg slecht weer of als de overheid de 1,5m afstand regel oplegt) dan wordt het ticket omgezet naar een voucher voor consumpties bij het Cultureel Festival Baarn 2022.

ONZE HUISREGELS TIJDENS JE BEZOEK

De belangrijkste regel tijdens de Royal Disco Party in the Park is natuurlijk: wees lief voor elkaar en heb zoveel mogelijk lol als mogelijk is! Drink – met name bij warm weer – voldoende water en vergeet niet te eten. Doe een ander niets aan dat je zelf niet leuk zou vinden. Kortom, maak er een feest van!

Laat vooral thuis:
Drugs, (alcoholische) dranken (het meenemen van alcoholhoudende drank is niet toegestaan), glaswerk, vlaggen, stokken, (huis)dieren, spandoeken, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende uitingen, wapens of andere voorwerpen die als wapen kunnen worden aangewend, spuitbussen, verstuivers, vuurwerk, fakkels en ballonnen.

Alcohol- en drugsbeleid
Bij de horecatent op het festivalterrein zijn enkel zwak-alcoholische dranken verkrijgbaar. Restaurant Peking valt buiten het festivalterrein. Dit betekent dat Alcoholhoudende dranken die bij het Chinees restaurant Peking worden gekocht, moeten op het terras van het restaurant worden opgedronken en mogen niet meegenomen worden in de Pekingtuin.

Het is volgens de wet verboden om illegale middelen als drugs bij je te hebben of te verhandelen. Ook lachgas is zeker niet welkom.
Wij behouden ons het recht bezoekers toegang te weigeren/ontzeggen indien deze onder invloed zijn van drugs en/of alcohol.

Veiligheid
Volg de aangegeven routes bij binnenkomst en vertrek. Aanwijzingen en instructies van de (veiligheids)medewerkers dienen altijd te worden opgevolgd.
Onze veiligheidsmedewerkers hebben het recht te controleren op het bezit van verboden voorwerpen. Bij verdenking van een op het evenement verboden feit mag de beveiliging fouilleren. Het weigeren van een controle heeft tot gevolg dat de toegang tot het terrein zal worden ontzegd. Net zoals in de rest van Nederland geldt legitimatieplicht.

Milieu
Honden zijn niet toegstaan op het terrein.
Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets.
Houd onze Pekingtuin schoon! De horecatent maakt gebruik van bekers met statiegeld. Ruim je afval op in de kliko’s die overal op tet terrein staan en als je rookt, gooi dan niet je peuken op het gras maar neem een draagbare asbak mee of haal een wegwerpasbak bij de horecatent.
Toiletbezoek is mogelijk, probeer echter in verband met corona thuis gebruik te maken van het toilet. De toiletten worden extra schoongemaakt en er geldt een maximum aantal personen per toiletgroep.

Video-, foto- en geluidsopnamen
Wie het terrein betreedt, geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen mogelijk voor promotionele doeleinden.

Overig
De organisatie/medewerkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade, ontstaan tijdens de Royal Disco Party in the Park.
In situaties waarin deze huisregels niet voorzien, beslist de organisatie en/of beveiliging over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie is bindend.
Bij het niet naleven van de huisregels kunnen wij je de toegang tot het terrein weigeren of ontzeggen. Mocht de toegang je ontzegd worden dan dien je het terrein per direct te verlaten.

Heb je nog vragen? Dan kan je ons via info@cultureelfestival.nl bereiken.