Cultureel Festival Baarn

Dit jaar doen we het wat anders dan je van ons gewend bent. Geen gewoon festival in het gezellige centrum van ons dorp, boordevol kramen en optredens.
Maar wél optredens in jouw straat, een fotowedstrijd en een openluchtbioscoop.
Op dit moment is er nog veel onduidelijk qua regelgeving, maar we gaan ervanuit dat we in september weer iets moois kunnen organiseren. Dus noteer zaterdag 4 september alvast in de agenda!

Cultureel Festival Baarn 2020
Het Cultureel Festival ‘anders dan anders’ van 5 september heeft het festival naar de mensen toegebracht en was een groot succes. Als organisatie willen we alle trouwe sponsors, de prettig meewerkende gemeente, de vele enthousiaste vrijwilligers en alle deelnemers en bezoekers bedanken. Samen hebben we er een geweldig evenement van gemaakt.

Geniet nog even na met deze compilatie van foto’s. Meer foto’s vind je hier.

Foto's Cultureel Festival Baarn 2020

Cultureel Festival Baarn bij jou in de straat

Zaterdag 5 september, 12.00 - 19.00 uur

Dit jaar komt Cultureel Festival Baarn naar jou toe. Geen groots festival in het centrum, maar wel kleine concerten, dansoptredens en sport workshops bij jou in de straat.

Hoe werkt het?
Je straat opgeven:
Vanaf 25 mei kan je jouw straat aanmelden voor een optreden of sportworkshop. Als jouw locatie geschikt is én we een passend optreden hebben dan koppelen we die aan elkaar en heb jij op zaterdag 5 september een optreden bij jou in de straat.
Optredens duren ongeveer een half uur.

Meedoen als artiest:

Vanaf 25 mei kan je je opgeven via onze website.

Openlucht bioscoop

Zaterdag 5 september

Met de huidige maatregelen zijn evenementen weer mogelijk. Daarom organiseren we, in samenwerking met Theater de Speeldoos Baarn, het eerste weekend van september een gratis openluchtbioscoop in de Pekingtuin. Let op: reserveren is verplicht!

Heerlijk nazomers genieten van een film de buitenlucht, hoe fijn is dat!

De openluchtbioscoop vindt plaats op zaterdag 5 september en er worden drie films vertoond: om 14.00 uur | 17.00 uur | 20.30 uur
Meer informatie over filmtitels volgt zo snel mogelijk.

Reserveren kan vanaf circa 10 augustus.

Fotowedstrijd Buitengewoon Baarn

Inzenden 15 mei - 15 juni

Met bijna 25.000 mensen wonen we in een prachtig dorp: Baarn. Helaas moeten we momenteel allemaal zoveel mogelijk binnenblijven… eropuit gaan kan maar beperkt, we houden afstand en de verveling slaat toe.
Daarom dagen we je graag uit. Pak die camera en laat ons Buitengewoon Baarn zien door jouw lens.
Meedoen is heel simpel. Iedereen die in Baarn woont, jong en oud, kan meedoen. Maak een mooie foto en stuur die in tussen 15 mei en 15 juni.

Sponsors

Vrienden

Nieuws

Kunst Kijk Route Baarn

In de maand november kan in Baarn iedereen in de buitenlucht cultuur gaan snuiven en kennismaken met Baarnse kunstenaars via […]

Baarnse Kunst Kijk Route in november

  Naar de website van de Kunst Kijk Route Baarn > Deze zomer stond het project Zomerkunst Baarn in de […]

Succesvolle ‘coronaproof’ editie

De 22e editie van het Baarnse Cultureel Festival had een heel andere opzet dan in andere jaren. Een grootschalig evenement […]