Nationaal Bureau Sport Stimulering

Nationaal Bureau Sport Stimulering

Nationaal Bureau Sport Stimulering stimuleert en professionaliseert sport, met de focus op de ontwikkeling van kinderen tussen de vier en twaalf jaar oud. Door kinderen enthousiast te maken voor sport en beweging creëren we een gezondere samenleving op de korte én lange termijn!

Alles wat we ondernemen en organiseren vanuit Nationaal Bureau Sport Stimulering doen we via onze drie merken:

Sportdocent
Bij Sportdocent ligt de focus op het aanbieden van kwalitatief hoogstaande sportactiviteiten binnen het onderwijs en de kinderopvang. Tevens ondersteunen we scholen en kinderopvangorganisaties tijdens evenementen en organiseren we o.a. Pietengym.

Sportivun
Plezier is de sleutel tot het stimuleren van sport bij kinderen. Sportivun organiseert eigen evenementen, zoals sportkampen, sportieve kinderfeestjes en voetbalclinics. Daarnaast zetten we onze expertise in om sportverenigingen nieuwe stappen te laten zetten in hun ontwikkeling. Plezier in sport zit in onze ogen in uitgedaagd worden op het juiste niveau.

NBSS
Met NBSS helpen we gemeenten bij het uitvoeren van het sport-, sociaal en maatschappelijk beleid. Dit houdt concreet in dat we sport niet alleen voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar oud stimuleren en professionaliseren, maar ook voor jongeren en ouderen. Zo zijn we in Baarn actief op diverse basisscholen en bieden we sportactiviteiten aan op BSO’s. Ook zijn onze sportbegeleiders te vinden in het Jeugdhonk Baarn. Dat is dé ontmoetingsplek voor jongeren tussen de twaalf en achttien jaar om te chillen en toffe activiteiten te doen, zoals bubbelvoetbal!

nationaalbureausportstimulering.nl