Uiteraard is ook de altijd gezellige tennisvereniging btv De Geeren vertegenwoordigd op het Sportplein op zaterdag 7 september. Leden van de vereniging willen u dan graag vertellen en laten zien waarom tennis zo’n plezierige sport is en welke leuke activiteiten worden georganiseerd door de vele vrijwilligers. Tennis is een ideale sport voor jong en oud. Ideale gezinssport dus.
Op zaterdag 15 september (een week na het Cultureel Festival) is het Open Dag. Van 11.00-14.00u kunnen belangstellenden geheel vrijblijvend het park bezoeken. Zowel jongeren als volwassen zijn van harte welkom. Opgeven is niet nodig. Tennisleden en betrokkenen bij de vereniging staan belangstellenden dan graag te woord om iets te vertellen over de vereniging. Ook kan er worden deelgenomen aan tennisclinics. Het benodigde tennismateriaal is aanwezig. BTV De Geeren is goed bereikbaar. Het is gelegen tussen Sportpark Ter Eem en zwembad De Trits. Adres: Geerenweg 14.
Speciaal voor mensen die twijfelen om lid te worden, is er ook dit jaar weer een speciale kennismakingsactie. Op de website van btv De Geeren leest u hier meer over.
www.btvdegeeren.nl

<< Terug naar het overzicht