ComfortAdvies helpt senioren comfortabel en veilig thuis te blijven wonen. Hierbij focussen wij ons hoofdzakelijk op producten voorzien van een stekker of een schroef. Wij geven advies, leveren producten en verzorgen ook de montage en installatie als dat gewenst is.
De geboden oplossingen zijn onderverdeeld in enkele overzichtelijke categorieën op de website www.comfortadvies.nl. De categorieën zijn: communicatie (telefonie, computers), mobiliteit (driewielfietsen, scootmobielen, rollators), toilet & bad (antislip, muurbeugels), veiligheid (camerabewaking, persoonsalarmering), wonen & slapen (sta-op-stoelen, hoog-laag bedden), woningaanpassingen (trapleuningen, drempelhulpen, inloopdouches), en diverse (zorg)hulpmiddelen; zowel nieuw als via de zorgoutlet (rolstoelen, krukken etc.). U kunt producten veilig kopen via onze website dankzij het Thuiswinkel Waarborg Keurmerk.
Naast advies en levering kunnen wij u verder ondersteunen met onze eigen montage- en installatieservice. Zo kunt u direct gebruik maken van de door u aangeschafte oplossing, of dit nu een duidelijke nieuwe telefoon, een veilige videodeurbel of tweede trapleuning is, ComfortAdvies uit Baarn verzorgt ook de complete montage- en installatie graag voor u. Belt u met 085-8770099 en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat (zorg-)hulpmiddelen een tweede leven krijgen. Via onze zorgoutlet kunnen wij uw (zorg)hulpmiddelen te koop aanbieden. Wij verzorgen de opslag en presentatie en ontvangen eventueel geïnteresseerden voor u. Mocht u niet beschikken over transport, dan kunnen wij deze (zorg)hulpmiddelen ook bij u ophalen tegen een kleine vergoeding. Samen met u bepalen wij de reële verkoopprijs, waarna u bij verkoop een vooraf bepaald percentage van de opbrengst op uw eigen bankrekening ontvangt (verkoop in consignatie).
Graag helpen wij ook u comfortabel en veilig thuis blijven wonen.
ComfortAdvies | Alles voor seniorenwelzijn
Tolweg 5, 3741 LM Baarn
Tel: 085 – 877 0099 / www.comfortadvies.nl