Njoy to dance

Njoy to dance biedt een groot dansprogramma aan voor zowel de beginner als de gevorderde danser en alles wat er tussen zit. Wij bieden de mogelijkheid aan om in kleine groep aan je lenigheid, spierkracht, kracht, techniek, muzikaliteit en uitstraling te werken en te verbeteren.

Door de groepen klein, knus en gezellig te houden, kunnen wij een ieder de juiste aandacht geven en het dansen op een leuke manier overbrengen.

Doordat de docenten een dansopleiding gevolgd hebben, hebben zij veel ervaring opgedaan in het lesgeven. Voor alle dans- of bewegingsvormen geldt dat er aandacht besteed wordt aan de juiste lichaamshouding. Omdat te kunnen bereiken, bestaat een groep niet meer dan uit 15 leerlingen.
Aan het eind van het dansseizoen, organiseren wij een theatershow in het theater. De theatershow bestaat uit zang, acteer-scenes en dansoptredens en daar is een verhaallijn en/of boodschap aangekoppeld.

Njoy to dance probeert door gezelligheid een bepaalde aangename omstandigheid of gevoel weer te geven, in de vorm van knusheid, vriendelijkheid, huiselijkheid en vertrouwdheid.
Hoe kunnen wij dat realiseren: Door middel van georganiseerde groepsuitjes waar leerlingen aan kunnen deelnemen en op een ontspannen manier hun passie met elkaar kunnen delen.
Iedereen mag er zijn, dus ook jij!

<< Terug naar het overzicht