Sherpa

Sherpa ondersteunt mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking.
Ons werk doen wij zoveel mogelijk in nauwe samenhang met het sociale netwerk van de cliënt. Dit netwerk bestaat uit ouders, broers en zusters en andere familieleden, vrienden en bekenden. Net als voor ieder ander is het van groot belang een geïsoleerd bestaan te voorkomen.
Daarom zijn wij binnen Sherpa altijd op zoek naar vrijwilligers om zoveel mogelijk aan wensen van cliënten tegemoet te kunnen komen
Met ongeveer 1400 medewerkers en 550 vrijwilligers levert Sherpa diensten aan zo’n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving.
Sherpa is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om samen met de cliënten leuke dingen te ondernemen. Hoe vaak u afspreekt ligt aan u. Sommigen vinden het prettig om wekelijks samen naar de plaatselijke markt te gaan, een ander spreekt liever maandelijks af. De medewerkers van Maatschappelijke Inzet luisteren naar uw wensen, hobby’s en interesses en leggen die naast de vragen van de cliënten. Zo wordt er altijd gezocht naar de perfecte match! Neem gerust contact met ons op via:
www.sherpa.org

<< Terug naar het overzicht