Toneelgroep Karakter

Toneelgroep Karakter is een enthousiaste groep mensen met een passie voor gezelligheid en toneel. Alweer 45 jaar is Karakter een begrip in Baarn en al jaren stroomt de grote zaal van Theater de Speeldoos vol voor een heerlijk avondje theater. Het publiek kan in het voor- en in het najaar 2 x 2 avonden genieten van een klucht, komedie of drama; Karakter is van alle markten thuis…

Eenakter Festival
Ook het Baarns Eenakter Festival is een begrip in Baarn en omstreken. In januari organiseerde Karakter alweer voor de 33e keer het Baarns Eenakter Festival. Dit prachtige festival biedt verenigingen de mogelijkheid hun kunsten te meten met elkaar, maar vooral om te genieten van toneel. Acht toneelgroepen spelen verdeeld over twee avonden verschillende stukken. Compleet met jury en een royale prijzentafel is het Baarns Eenakter Festival een populaire must voor iedere vereniging en toneelliefhebber.

Workshops
Ben je nieuwsgierig of acteren iets voor jou is? Of ben je als speler op zoek naar een nieuwe uitdaging? In mei en juni 2018 verzorgen wij zes theaterworkshops. Alle workshops worden gegeven door theaterdocent Marc van Driel. Kijk op onze website voor meer informatie.

Vriend van Karakter
Als Vriend van Karakter steun je voor €18,- per jaar onze toneelgroep en krijg je een kaart voor iedere voorstelling. Tevens krijg je korting op een passe-partout voor het Eenakter Festival.

Heb je vragen, zou je een keer willen meespelen, vind je het leuk om mee te helpen met het decor of ben je graag op een andere manier bij Karakter betrokken, kom dan een keer langs in ons clubhuis in het Poorthuis(Kerkstraat 28). De dinsdagavond is onze vaste Karakter-avond. Tot snel!
www.toneelgroepkarakter.nl

<< Terug naar het overzicht