Uw Gemaksdiensten

Bij Uw Gemakshuis aan de Koninginnelaan 6 te Soest hebben wij maar één doel, ontzorgen. Natuurlijk is het plezierig wanneer alles om u heen goed geregeld is. Maar soms lukt dat even niet. Dat kan gebeuren wanneer u een dagje ouder wordt, of wanneer u voor een tijdje minder mobiel bent door een operatie of misschien een ongeluk. Bij Uw Gemakshuis werken meerdere ondernemers en organisaties samen om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij werken met fijne professionals die de wereld van zorg en ontzorgen kennen als geen ander.

Wij bieden een ruim assortiment producten en diensten die bijdragen aan comfortabel, geregeld en veilig thuis blijven wonen. Denk aan iemand die u helpt bij het huishouden of de tuin of het inregelen van zorg. Of mensen die met u meedenken over belangrijke zaken zoals een notaris of PGB deskundige. Ook aandacht is er voor mantelzorgers in ons mantelzorg cafe. Er zijn coaches aanwezig en er is altijd een luisterend oor.Verhuizen kan ook via ons. Alles op maat geregeld! Ook begeleiden we u graag wanneer u een bezoek moet brengen aan een arts of het ziekenhuis, we regelen zelfs het vervoer.

Maar dat is nog niet alles. We hebben een prachtige ruimte die zich voor allerlei activiteiten leent. Zo organiseren we presentaties, workshops of andere ontspanning bv. muziek. Je kan bij ons ook aanschuiven voor een flexplek om rustig je werk te doen onderweg. Koffie en koek is er altijd. En als je om je heen kijkt zie je mooie schilderijen en beelden. Iedere keer weer een andere expositie. Verder staan er allemaal gezellig dingen. Ook voor jou. Een feestje vieren of vergaderen mag ook bij ons. Wij kunnen alles voor je regelen.
www.uwgemakshuis.nl

<< Terug naar het overzicht