Welzijn Baarn - De Leuning

De Leuning is open tijdens het Cultureel Festival van 11.00 tot 15.00 uur.
Speciaal vanwege het Cultureel Festival opent DVC De Leuning, onderdeel van Welzijn Baarn, haar deuren. Dé kans om nu toch eens kennis te maken met De Leuning en meer te horen over alles wat daar te beleven valt. Ook zal er deze dag een bus van Eemland reizen voor De Leuning staan.

Wanneer u door de weeks De Leuning binnen gaat treft u een vrolijke mevrouw bij de receptie, waarschijnlijk een groepje biljarters, een groepje dames en heren in een geanimeerde discussie, en verder een in- en uitgaan van volk. Voor velen is De Leuning al jarenlang een tweede thuis.
Naast een flink aantal vrijwilligers die het geheel draaiende houden, gaan er heel wat, vaak nog vitale, mensen van 55 en ouder in en uit voor creatieve cursussen, computerlessen, Digitaal Hulpplein, bridgen, yoga of gym, verschillende soorten praatgroepjes of Koffie tijdens de markt. En regelmatig zijn er interessante informatieve bijeenkomsten.
Grijp uw kans en loopt u eens binnen. U zult er geen spijt van krijgen. De gastvrouw biedt u een gratis kopje koffie of thee aan. Ook kunt u gelijk De Leuninfo meenemen, het maandelijkse activiteitenblad van De Leuning. De Leuning is er voor en door senioren. Al sinds 1984 een begrip in Baarn. De Leuning is er ook voor U!

www.welzijnbaarn.nl/de-leuninfo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *