Het ontmoetingscentrum Baarn-Lyvore wil u graag ontmoeten! Een ontmoeting kan iedere dag bijzonder maken. Wij begrijpen hoe waardevol zo’n ontmoeting is en doen er alles aan dat mogelijk te maken. Bij Lyvore bent u altijd welkom, elke dag op nieuw.
In ons ontmoetingscentrum bieden we allerlei activiteiten aan. Dit is de ideale plek om rustig een krantje te lezen, een sportief potje te biljarten, te klaverjassen of gezellig een kop koffie te drinken en natuurlijk hoort daar soms een zelfgebakken stukje taart bij! Daarnaast is er ook gelegenheid om in beweging te komen en iets actiefs te ondernemen? Het Ontmoetingscentrum Baarn is een sfeervolle gelegenheid waar senioren kunnen deelnemen aan activiteiten en kennis kunt maken met andere bezoekers. Er zijn naast goed gezelschap, ook allerlei voorzieningen zoals een gezellig restaurant, een bibliotheek en verder uiteraard ook computers met internet en radio & tv.

Elk ontmoetingscentrum van Lyvore heeft een professioneel team. Zij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van mensen met lichamelijke beperkingen of met (beginnende) dementie. De Coach Ontmoetingscentrum is het aanspreekpunt. Hij of zij coördineert de activiteiten en maakt afspraken zodat de activiteiten en de begeleiding zoveel mogelijk aansluiten op de persoonlijke wens .
U bent van harte welkom voor een bezoekje.
www.lyvore.nl