Uitgeroepen tot 'Beste Sportschool van Baarn 2016

Al ruim 6 jaar een begrip onder de sportievelingen in ons mooie dorp: Baarn! Gevestigd aan de rand van Baarn aan de Geerenweg biedt LifeCity Baarn een ideale sportlocatie met een groot aanbod aan groepslessen, individuele fitnessfaciliteiten, kinderopvang, een heerlijke wellness en zelfs een gratis zonnebank!
Persoonlijk contact en professionele begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. Zo stellen wij graag met onze leden een eigen trainingsschema op en zorgen wij voor persoonlijke begeleiding zodat de doelen beter behaald kunnen worden. Daarnaast hebben wij een in-house personal trainer en biedt LifeCity Baarn praktijkruimten aan verschillende bedrijven, waaronder fysiotherapie, een diƫtiste, acupunctuur, een schoonheidssalon en een homeopathiepraktijk.
Bent u klaar het roer om te gooien en weer aan de slag te gaan om fitter en gezonder door het leven te gaan? Of bent u al een fanatieke sporter en zoekt u extra uitdaging? Kom dan een keer bij ons langs zodat we samen kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen!

LifeCity Baarn - De Geerenweg 13 - Baarn - 035 5412674 - www.lifecity.nl

Voor een gratis proefweek belt u naar bovenstaand telefoonnummer om geheel vrijblijvend een afspraak in te plannen. Tot dan