Het hele festival is gratis toegankelijk.

Vrijdag 6 september | 17.30 – 23.30 uur


Gratis buitenbioscoop in de Pekingtuin

in samenwerking met Theater de Speeldoos Baarn

en Culturele Wandeling door het Baarnse Bos

De opbrengst van de Culturele Wandeling komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Loop jij mee? Lees verder >>

17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Gratis buitenbioscoop
Gratis buitenbioscoop
Inloop

Kom alvast naar de Pekingtuin, want de film begint zo!

In de Pekingtuin kan je ook avondeten bij één van de vele foodtrucks, geniet van een lekker frietje, Mexicaanse tacos of een overheerlijke loempia.
Bij de horecakraam van Stichting Cultureel Festival Baarn kan je terecht voor al jouw drankjes.

Open

Kom alvast naar de Pekingtuin, want de film begint zo!
In de Pekingtuin kan je ook avondeten bij één van de vele foodtrucks, geniet van een lekker frietje, Mexicaanse taco's of een overheerlijke loempia. Bij de horecakraam van Stichting Cultureel Festival Baarn kan je terecht voor al jouw drankjes.

Coco
18:00 - 20:00

Deze Disney klassieker draait om muzikant Miguel. Een enthousiaste, twaalfjarige Mexicaan die een eeuwenoud mysterie ontdekt. Tijdens de ‘Día de los Muertos’, vergelijkbaar met onze Allerzielen, komt Miguel terecht in de fantastische wereld van de doden. Hij ontmoet oudere generaties en leert wat zijn plaats is binnen de familie. Een prachtige film over verbondenheid door een eenvoudige herinnering.

Kom met je eigen kleedje of stoeltje naar de Pekingtuin en geniet van deze geweldige Disney film.

De Dirigent
20:30 - 23:15
een vorstelijk film

Dit waargebeurde verhaal draait om de 24-jarige Nederlandse Antonia Brico die in de jaren twintig naar Amerika emigreerde en ervan droomde dirigent te worden. Niemand neemt haar ambities serieus waarop zij naar Nederland terugkeert en de beroemde dirigent Mengelberg tevergeefs smeekt om dirigeerlessen. Mengelberg stuurt Brico door naar Berlijn waar ze als vrouw meer kans zou maken. Of zij haar studie aan de Rijksacademie voor Muziek inderdaad succesvol beëindigt houden we nog even geheim.

Culturele Wandeling
Culturele Wandeling
Verzamelen

Vanaf 18.30 uur verzamelen we bij 'De Generaal' aan de rand van het Baarnse Bos. De Culturele Wandeling start om 19.00 uur.

Culturele Wandeling

Een unieke wandeling via het Baarnse Bos naar de Pekingtuin met onderweg bijzondere optredens.
Een moment voor bezinning, herinneringen en opnieuw beginnen. Laat je meevoeren door de muziek, dans en theater.

Meedoen kan door HIER een sponsorpakket te kopen. De opbrengst hiervan gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding!

Liederen zullen galmen door de lanen, dansers doemen op uit de dennen en melodieën ruisen door de struiken. Muziek, dans en theater voeren de wandelaars langs momenten van bezinning en herinnering.

Duo Rendez-Vous

Prachtige Franse chansons vertolkt door Frederik Pril onder bezielende pianobegeleiding van Peter Mohr. Duo "Rendez-vous" geeft een eigen kleur aan de tijdloze Franse chansons die het publiek niet onberoerd laten. Waar naast de beroemde liederen van zoals Brel en Piaf ook knallers zoals Casser la voix van Patrick Bruel of Formidable van Stromae en anderen niet ontbreken ... Duo "Rendez-vous" heeft als thuisbasis Amersfoort waar tijdens festivals, (bedrijf) feesten, privé bijeenkomsten en met regelmaat op de laatste zondag van de maand in cafe Onder de Linde in Amersfoort te beluisteren.Zaterdag 7 september | 11.00 – 23.30 uur

Meer dan 40 optredens

Het programma is nog niet bekend.


Plattegrond

Wil je zeker weten wat je niks mist? Bekijk dan van tevoren de plattegrond, zodat je weet waar je moet zijn!

Bekijk de plattegrond >>

Markten & Pleinen

Op zaterdag 7 september zijn er tussen 11.00 en 17.00 uur diverse marktjes en pleinen in het centrum van Baarn. Meer dan 40 kunstenaars en 75 verenigingen en organisaties zijn hier aanwezig.