Vogelvereniging Gooi en Eemland is per 1 januari 2007 ontstaan uit de “Kleurvogel” te Baarn en “Vogelvreugd” te Hilversum. Gooi en Eemland telt ruim 80 leden en streeft naar een zo actief mogelijke vereniging. De leden komen onder andere uit: Baarn, Blaricum, Hilversum, Huizen, Soest en Laren.
Zowel jong als oud is bij ons welkom.
Samen hebben wij een doel: genieten van onze hobby. De vereniging heeft een eigen clubgebouw. Deze is gevestigd aan de Tolweg 1 in Baarn.
Vogelvereniging Gooi en Eemland organiseert meerdere keren per jaar diverse activiteiten. Zo staan contactavonden met onder andere lezingen en films op het programma. Iedere maand komen de leden bijeen en het einde van het jaar wordt afgesloten met een gezellige feestavond. Ook organiseert de vereniging ieder jaar een tentoonstelling, waar de vogels van de leden beoordeeld en tentoongesteld worden. Al deze avtiviteiten dienen om samen met andere leden actief betrokken te zijn met de vogelhobby.
De vereniging kent zowel jonge als oude leden. Door deze diversiteit beschikt de vereniging over kennis en expertise. Bent u nog maar net begonnen met het houden van vogels? De leden voorzien u graag van tips en advies.
www.vogel-vereniging.nl