ALGEMENE VOORWAARDEN

We willen van de Silent Disco een superfijne ervaring maken en om dit voor iedereen ook veilig te houden, gelden een aantal spelregels, waaronder die van de overheid. In verband met corona is dat het volgende.

Bij slecht weer gaat de Silent Disco door. Er zal geen restitutie van de entreeprijs plaatsvinden bij annulering wegens overmacht (onweer, storm enz).

TICKETS

Tickets worden alleen online verkocht via onze ticketshop van yourticketprovider.nl aan bezoekers van 18 jaar en ouder.
Naast de prijs van het kaartje, die de kosten dekt voor het organiseren van de Silent Disco, betaal je 2 euro servicekosten. Daarmee worden onder meer de kosten voor de software, betaalkosten en kaartscanners gedekt.

Hoe werkt het?
Stap 1: Tickets bestellen via www.cultureelfestival.nl

Stap 2: Mailbox – je ontvangt een bevestiging van je bestelling via e-mail. Hierin staat belangrijke informatie over je bezoek en een link om je ticket(s) te downloaden. Iedere bezoeker dient op de hoogte te zijn van de richtlijnen en voorwaarden, daarom is contactinformatie bij ieder ticket nodig.

Stap 3: Tickets – print je gekochte kaarten uit of download deze op je mobiele telefoon. De organisatie scant de barcode op het ticket. Elke barcode is uniek, dus laat al je tickets uit de bestelling zien bij de entree. Om papierverspilling tegen te gaan, adviseren wij om het e-ticket vanaf je telefoon te laten scannen. Zet hierbij de schermverlichting op maximaal!

Je kunt een ticket voor iemand anders kopen of gebruik maken van een ticket op andermans naam. De koper dient wel de e-mail met belangrijke informatie door te sturen naar degene die de RDP gaat bezoeken.

Geen tickets ontvangen of je kunt je ticket niet meer terugvinden? De tickets kunnen terecht zijn gekomen in de spambox. Mocht je jouw ticket(s) daar niet in terug vinden, vraag dan je ticket opnieuw aan via: www.yourticketprovider.nl/ticketopvragen

Tickets teruggeven is niet mogelijk. Wij volgen hierin de algemene bezoekersvoorwaarden van de Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF). Je kunt wel altijd je ticket(s) via Ticketswap aanbieden aan andere geïnteresseerden.

Wanneer je een ticket hebt gekocht en het evenement kan niet doorgaan (bijvoorbeeld vanwege erg slecht weer of als de overheid de 1,5m afstand regel oplegt) dan wordt het ticket omgezet naar een voucher voor consumpties bij het Cultureel Festival Baarn 2022.

ONZE HUISREGELS TIJDENS JE BEZOEK

De belangrijkste regel tijdens de Silent Disco is natuurlijk: wees lief voor elkaar en heb zoveel mogelijk lol als mogelijk is! Drink – met name bij warm weer – voldoende water en vergeet niet te eten. Doe een ander niets aan dat je zelf niet leuk zou vinden. Kortom, maak er een feest van!

Het is niet toegestaan om mee te nemen:
Drugs, (alcoholische) dranken, glaswerk, vlaggen, stokken, spandoeken, voorwerpen met discriminerende en/of provocerende uitingen, wapens of andere voorwerpen die als wapen zouden kunnen worden aangewend, spuitbussen, verstuivers, vuurwerk, fakkels, portofoons, laserpennen en ander licht met gebundelde straal, giftige, brandbare of explosieve materialen, en overige gevaarlijke voorwerpen.

Alcoholbeleid
Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Bij twijfel dien je je te kunnen legitimeren. Op het festival zijn enkel zwak-alcoholische dranken verkrijgbaar.

Drugsbeleid
Het is volgens de Nederlandse wet verboden om illegale middelen als drugs bij je te hebben of te verhandelen.

Lachgas
Het gebruik van lachgas is niet toegestaan.

Roken
Het is niet toegestaan in festivaltenten en afgesloten ruimtes waarin werkzaamheden plaatsvinden te roken.

Video-, foto- en geluidsopnamen
Iedereen die het festival betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar hij/zij mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen mogelijk voor promotionele doeleinden.

Honden
Honden zijn uitsluitend aangelijnd toegestaan. Wanneer honden agressief gedrag vertonen, dient de eigenaar samen met de hond het festival te verlaten. Honden mogen niet hun behoeften doen op het festivalterrein, gebeurt dit per ongeluk wel dan is de eigenaar verplicht dit op te ruimen.
Tijdens het avondprogramma zijn honden niet toegestaan.

Veiligheid
Om de veiligheid van bezoekers, medewerkers en artiesten tijdens het festival te beschermen hebben de veiligheidsmedewerkers het recht je te controleren op het bezit van verboden voorwerpen.
Aanwijzingen en instructies van de (veiligheids)medewerkers dienen te worden opgevolgd. Bij verdenking van een op het festival verboden feit mag de beveiliging fouilleren. Het weigeren van een controle heeft tot gevolg dat de toegang tot het festivalterrein zal worden ontzegd.

Onder invloed
Wij behouden ons het recht bezoekers toegang te weigeren/ontzeggen indien je onder invloed bent van drugs en/of alcohol.

Legitimatie
Tijdens het festival geldt legitimatieplicht, net zoals in de rest van Nederland.

Handel en verkoop
Het is verboden om zonder toestemming van de organisatie op en/of rondom het festival en de parkeerterreinen handelswaren te verkopen of te koop aan te bieden.

Promotionele activiteiten
Zonder toestemming van de organisatie is het niet toegestaan dat er flyers of posters verspreid worden op of rondom het festival- en parkeerterrein.

Eigen risico
De organisatie en/of haar medewerkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade.

Koptelefoons
Bij entree krijgt elke bezoeker één koptelefoon. Deze dient bij het verlaten van de Silent Disco te worden ingeleverd.
Bent u de koptelefoon kwijtgeraakt? Dan betaalt u een boete van € 50,–.

Overige situaties
In situaties waar de huisregels niet in voorzien, beslist de organisatie en/of beveiliging over mogelijk te nemen maatregelen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend. Bij het niet naleven van onze huisregels kunnen wij je de toegang tot het festival weigeren of ontzeggen. Mocht je de toegang ontzegd worden dien je het terrein per direct te verlaten.

Heb je nog vragen? Dan kan je ons via info@cultureelfestival.nl bereiken.