Schilders, bands, dansers, muzikanten, sporters en andere actieve Baarnaars kunnen zich weer aanmelden voor het bruisende Baarnse Cultureel Festival. Op vrijdag 6 september en zaterdag 7 klotst de cultuur weer door het Baarnse centrum.

Wilt u laten zien hoe u (of uw vereniging) bijdraagt aan ons mooie dorp? Reserveer een plek en wees er snel bij wat er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar tijdens het weekend vol spektakel. Meld u aan voor de kunstmarkt voor Baarnse kunstenaars of voor een kraam tussen andere Baarnse verenigingen en organisaties. Laat zien wat Baarn te bieden heeft op het kinderplein, het sportplein, het zorg & welzijnsplein, het vrijwilligersplein en het cultuurplein.
Of laat jouw talent zien op één van de vier podia waar ruimte is voor bands, klassieke muziek, dans en theater. Aanmelden kan tot 1 mei op de website.

Openlucht bios, culturele wandeling en meer
Voor de tweede keer zijn er op vrijdag de gratis openlucht bioscoop (neem een kleedje en een mand met lekkers mee) en de Culturele Wandeling door het Baarnse Bos (de opbrengst is voor het KWF). En op zaterdag gaan we los met een centrum bol van gratis optredens, workshops en activiteiten op vier podia, vijf pleinen en de kunstmarkt. Uiteraard is alles gratis toegankelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *