Art and Tech VOF

Art and Tech VOF

Wij, Rob en Nadine, zijn Art and Tech VoF.

Bij Art and Tech verbinden we kunst met techniek en dit resulteert in diverse creatieve projecten, zoals schilderijen, tekeningen, cosplay props, interieurproducten, geïllustreerde boeken, technische realisatie van uw (kunst-)projecten. Onze passie voor kunst en techniek delen we graag met u in de vorm van diverse cursussen en workshops. Nadine Rol geeft bij het atelier van Art and Tech leuke korte creatieve cursussen van steeds vier lessen, te volgen in groepen van maximaal 7 personen. In oktober start er bijvoorbeeld op de maandagavond weer een cursus schilderen met acrylverf. Een leuke cursus vol met diverse technieken en onderwerpen. Uiteraard worden er in het najaar ook weer een aantal tekencursussen gegeven.

Ook voor puur technische opdrachten zoals dataloggers en mechatronische systemen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij elk project staat uw persoonlijke wens centraal en is er heel veel mogelijk. U kunt betrokken zijn bij het ontwerp, de bouw, afwerking en het programmeren of u kunt alles aan ons overlaten.

Momenteel werken we o.a. aan een groot aantal lightsabers voor diverse klanten, waarbij we geen replica’s maken, maar creatieve individuele props in nauwe samenwerking met de klant. Ondanks onze volle agenda zijn we altijd op zoek naar originele creatieve opdrachten op de grens van kunst en techniek, omdat we graag onze passie voor interactieve kunst en creatieve techniek met u willen delen.

www.art-and-tech.com