Artishock

Het bruisende culturele hart van Soest ontvangt elk jaar ruim 12.000 bezoekers die we diverse inspirerende, smaakmakende en prikkelende culturele uitingen aanbieden. Artishock is 48 jaar jong. Opgericht door een groep kunstenaars uit Soest ontplooien nu zelfstandige werkgroepen veel culturele en artistieke initiatieven met als doel: het versterken en verrijken van het sociaal-culturele leven in de regio Soest.
Zo zijn er films voor jong en oud in een bloeiend Filmhuis, boeiende discussies in de Salon van de Wijsbegeerte, zinderende jazzconcerten en zompige Blues nights, daverende dansavonden met Dance-In en meer muziek en kunst bij PodiumPlus en jongerengroep SoestVrijStaal. De beeldende kunst komt aan bod met het pas gestarte enthousiaste FotoShock en met al de veel langer bestaande maar zeer levendige Tekenclub. Ook is er elke maand een expositie van een kunstenaar uit de regio.
Zie ook www.artishock-soest.nl en kom vooral eens langs in het monumentale St. Joseph gebouw op Steenhoffstraat 46a in Soest.