Cultureel Festival Baarn 2018

Noteer in de agenda: 6 en 7 september 2019!

Kan het nog bruisender, nog beter en nog Baarnser? Vast wel. De afgelopen 20ste editie van het Cultureel festival was weer een daverend succes. Met deze ervaring op zak maakt de organisatie de volgende editie alleen nog maar spetterender.

De nieuwe openlucht bioscoop op vrijdagavond werd drukbezocht. De Pekingtuin was bomvol met gezellige kleedjes en stoeltjes. De Culturele Wandeling voor KWF trok meer dan 100 deelnemers die werden verrast door adembenemende en unieke optredens in het Baarnse Bos.
Op zaterdag liet Baarn het warme culturele hart flink kloppen. Het centrum vulde zich met meer dan 200 optredens, workshops en presentaties van Baarnse kunstenaars. Er waren kinder- en sportactiviteiten, kunstuitvoeringen, presentaties van welzijns- en vrijwilligerswerk en aandacht voor literatuur.

De 21e editie
“De gratis openlucht bioscoop wordt zeker herhaald als we genoeg sponsors kunnen vinden”, aldus Samara van der Burgh voorzitter van Stichting Cultureel Festival Baarn. De zaterdag wordt superswingend als vanouds, met tal van activiteiten en voor elk wat wils. Van kunst tot sport en van literatuur tot popmuziek. Dus zet in de agenda: na de zomervakantie feestend de herfst in op vrijdag en zaterdag 6 en 7 september.