Het Belevingshuis

Dit jaar was het aantal aanmeldingen voor de achttiende editie van het Cultureel Festival hoger dan ooit. In totaal ruim 200 aanmeldingen waarvan de helft voor een podiumoptreden. Van klassiek tot rock en van dans tot theater: het aanbod is enorm. Om zoveel mogelijk artiesten de kans te geven om op te treden moest er een nieuw podium komen. Op zoek naar een goede locatie voor een podium is er een samenwerking ontstaan tussen Cultureel Festival Baarn en Het Belevingshuis. De conceptstore in de Laanstraat 24 is op zaterdag 3 september de nieuwelocatie voor een podium: Podium Het Belevingshuis.

Tijdens het Cultureel Festival is Het Belevingshuis van 10.00 tot 17.00 geopend. Vanaf 12.00 uur zijn hier elk uur optredens. Onder andere Vocalgroup Esperanto, het Scandinavisch Koor en Kinderkoor de Morgenster komen optreden. Kom dus naar Het Belevingshuis en maak kennis met de bewoners, geniet van een hapje en een drankje en luister naar live muziek.

Het Belevingshuis
Het pop-up experiment in de Laanstraat 24 was een groot succes. Binnen 3 maanden hebben De Bewoners van Het Belevingshuis hun ruimte maar liefst weten te verdriedubbelen. Je vindt er winkels, een theater, een gezellig café en vanaf 1 juli kan je hier ook heerlijk lunchen binnen en buiten op het terras. De Bewoners van Het Belevingshuis zijn zelfstandige vrouwelijke ondernemers uit Baarn en omstreken. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, duurzaamheid, maatwerk en service staan bij hen voorop. Het Belevingshuis biedt een verrassende mix van diensten en producten, tevens is een deel van de ruimte te huur voor evenementen. Van reisadvies, kunst en keramiek, tot aan brocante, (kinder)kleding, tassen, cadeauartikelen, hoeden en sieraden. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is vind je hier tijdens het Cultureel Festival ook nog eens een podium. Meer informatie over Het Belevingshuis vind je op: www.hetbelevingshuis.nl