Culturele wandeling

Weer een verrassend nieuwe activiteit tijdens het aankomende Cultureel Festival Baarn. Op vrijdagavond 31 augustus is er een culturele wandeling door het Baarnse Bos. En omdat het Cultureel Festival graag een ander goed doel wil steunen zullen de wandelaars dit jaar lopen voor KWF Kankerbestrijding. Het wordt een unieke culturele wandeling voor het goede doel.

Hoe doe je mee?
Deelnemers kopen voor €7,95 een sponsorpakket via de website. Zowel particulieren als verenigingen en clubs worden uitgenodigd mee te lopen. Vanaf half juli worden de sponsorpakketten ook bij diverse winkels in de Laanstraat aangeboden.

De wandeling
Wandelaars verzamelen zich op vrijdag 31 augustus rond 18.30 uur bij De Generaal. De wandeling start om 19.00 uur en voert door het Baarnse Bos naar het eindpunt in de Pekingtuin. Achter bomen en struiken duiken acteurs van Theaterhuis Marc van Driel op. Danseres Rasarani Keilman verschijnt op een open plek in het bos en onderweg klinkt livemuziek.

Aan het einde van de wandeling schrijven de deelnemers een wens of een tekst op het papieren wenszakje uit het sponsorpakket. De zakjes worden neergezet in de Pekingtuin waarin de lichtjes worden ontstoken. Ook zit er in het pakket een consumptiebon ter besteding in de Pekingtuin. De wandelaars kunnen zich daarna neervlijen op het gras van de Pekingtuin waar de gratis openlucht bioscoop dan juist van start gaat.

Meer informatie vind je hier >>