Hoe ziet Buitengewoon Baarn eruit?

Binnen blijven, afstand houden. Alle klusjes klaar en alle spelletjes gespeeld. Wat nu? Stichting Cultureel Festival schiet te hulp en daagt alle Baarnaars uit met een fotowedstrijd: Pak je camera (of fototoestel) en schiet een plaatje van jouw buitengewone Baarn.

Fotografen van alle leeftijden
Fotografeer wat jij Buitengewoon Baarns vindt en stuur je foto in tussen 15 mei en 15 juni naar www.cultureelfestival.nl/fotowedstrijd. Baarnaars van alle leeftijden mogen meedoen, dus kom in actie en maak kans op één van de mooie prijzen zoals een afdruk van jouw foto op een spandoek of canvas, filmkaartjes (gesponsord door Theater de Speeldoos Baarn) en consumpties voor het Cultureel Festival Baarn 2021.

Vakjury
Een vijfkoppige jury beoordeelt alle foto’s anoniem op drie criteria; techniek, thema en artisticiteit. De jury bestaat uit de vaste festivalfotografen van Cultureel Festival Baarn: Ingeborg Spandaw, Rob Valkenburg, Gaston Lamaitre, Maarten Eykman en Lisanne van den Broek. Uiteraard houdt de jury rekening met de leeftijd van de fotograaf.

Winnaars op spandoek
De mooiste foto’s uit de wedstrijd worden deze zomer door het hele dorp opgehangen. Tien van de allermooiste worden afgedrukt op grote spandoeken. Deze levensgrote afbeeldingen worden in augustus op opvallende plekken in het dorp opgehangen. Ze vrolijken zo enkele weken ons mooie dorp op.

Alles op een rijtje
Maak een foto met als thema: Buitengewoon Baarn
Insturen tussen 15 mei en 15 juni op de pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *