FrontaalKunst

Kunstwerkplaats FrontaalKunst is een zelfstandige, kleinschalige en maatschappelijk betrokken organisatie, gevestigd in het hart van de samenleving.
Zoekt u kwaliteitszorg in het Gooi, breng dan beslist ook een bezoekje aan de kunstwerkplaats van FrontaalKunst. FrontaalKunst is een pilot in de zorg en levert al jarenlang het bewijs dat het mogelijk is, om in een tijd waarin de budgetten van de allerzwaksten steeds verder naar beneden worden bijgesteld, een hoge kwaliteitsstandaard te handhaven en dat tegen de laagste tarieven in de regio.
Naast dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking en /of psychiatrische achtergrond, biedt FrontaalKunst cursussen en worden er exposities verzorgd van de kunstwerken, is er een kunstuitleen en er worden toegepaste kunst artikelen gemaakt. De volgende technieken worden aangeboden: tekenen, schilderen, etsen, linoleum snijden, keramiek en mozaïek. Wij zijn bezig met het realiseren van een fotostudio.
FrontaalKunst staat open voor samenwerking met organisaties en individuen in de regio die werken voor b.v. kwetsbare jongeren of mensen met geheugenproblematiek. Wij kunnen een rol spelen bij de toeleiding naar vrijwilligerswerk of reguliere arbeid.
www.frontaalkunst.nl
info@frontaalkunst.nl