De inschrijving is nog maar net een maand geopend en nu zijn er al meer dan 75 inschrijvingen! Al meer dan 45 bands hebben zich via onze website aangemeld voor een podiumoptreden… met maar 15 beschikbare podiumplekken zal het voor de programmacommissie nog lastig gaan worden om te kiezen dit jaar.
Ook het aantal aanmeldingen voor de kunstmarkt stroomt binnen. Dit jaar is deze weer traditiegetrouw de Brink op de zaterdag van 11.00 – 17.00 uur. Dit is dé plek om lokale en regionale kunstenaars te ontmoeten, kunst te kijken en kunst te kopen.

Behalve kunst, muziek en dans zijn er natuurlijk ook gezellige pleinen en markten. Zo kan je in de Pekingtuin workshops volgen op het KinderPlein en het SportPlein en kan je langs bij diverse organisaties op het VrijwilligersPlein. In het begin van de Laanstraat vind je het Zorg & WelzijnPlein. Verderop is het CultuurPlein, hier kan je terecht voor theater en kleinkunst.

Wil jij ook op het podium staan? Of als kunstenaar of organisatie deelnemen aan één van onze markten? Schrijf je dan nu in!

Meld je nu aan >>

Er is maar beperkt plaats op de podiums en de markten. Aanmelding is dus geen garantie dat er ook plek is.