Historische Kring Baerne

De HKB biedt een breed scala aan activiteiten. Een voorbeeld is de Oudheidkamer die altijd gratis toegankelijk is tijdens openingsuren voor bezichtiging van een expositie of het raadplegen van de collectie en het archief. U kunt ook gratis de digitale nieuwsbrief ontvangen. Verder heeft u als lid van de HKB eveneens gratis toegang (voor 2 personen per lidmaatschap) tot lezingen en presentaties, leder kwartaal ontvangt u het tijdschrift Baerne en ieder jaar wordt er een interessante excursie georganiseerd. U bent al lid van de HKB voor een bijdrage van € 16 per jaar.
Ruim 70 vrijwilligers zijn actief in diverse werkgroepen die zich richten op een aspect van het culturele erfgoed. Zo is de ene werkgroep bezig met het onderhoud van de Oude Begraafplaats aan de Berkenweg, een andere met de collectie van de Oudheidkamer, een volgende met archeologisch speurwerk en er is een redactie die onderzoek verricht voor het schrijven van artikelen over historische onderwerpen.
Zou u het ook leuk vinden om actief te zijn binnen de Historische Kring Baerne? Loop dan eens binnen in de Oudheidkamer. Gedurende de openingstijden op woensdag 14-16 u en zaterdag 11-13 u treft u daar gastvrije leden die u meer willen vertellen over een uiterst zinvolle vrijetijdsbesteding. Meer informatie over onze vereniging is te vinden op:
www.historischekringbaerne.nl

<< Terug naar het overzicht