VluchtelingenWerk Baarn komt naar het Cultureel Festival !!

Er is een stand van VluchtelingenWerk Baarn waar allerlei informatie te verkrijgen is over wat VluchtelingenWerk Baarn doet voor statushouders die een woning krijgen toegewezen in Baarn. Statushouders zijn vluchtelingen met een verblijfsvergunning. VluchtelingenWerk Baarn begeleidt hen gedurende anderhalf jaar. De begeleiding start op het moment dat een statushouder de sleutel van het huis krijgt.
U/jij kunt bij de stand een praatje aanknopen met vrijwilligers die bij VluchtelingenWerk Baarn werken, bijvoorbeeld als integratiecoach, taalcoach, arbeidsparticipatiecoach of jurist. Zij vertellen graag over het werk dat zij doen. Ook is het mogelijk in gesprek te gaan met enkele van onze (ex)cliënten. Zij weten als geen ander hoe het werkt als je in Baarn komt wonen en alles, inclusief de taal, nog moet gaan ontdekken.
Tijdens Cultureel Festival Baarn speelt muziek een grote rol. Benieuwd hoe muziek uit Syrië klinkt? Enkele enthousiaste cliënten van VluchtelingenWerk Baarn komen voor u/jou spelen en zingen.
Van harte welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *