Ik ben mijn werkend leven begonnen als leraar tekenen en kunstgeschiedenis. Na een carrièreswitch ben ik vervolgens 25 jaar maatschappelijk werker bij de reclassering geweest. Ik ben beeldend creatief geweest op allerlei manieren: grafisch werk (logo’s/typografie), meubelontwerp en uitvoering, graveren in glas, beeldhouwen in hout en albast.

Daarnaast heb ik altijd al gefotografeerd en hierop heb ik me de laatste jaren toegelegd. Belangrijkste thema’s zijn natuur, landschap, bloemen, portretten, levensbeschouwing en diversiteit, alles wat vanuit mijn kijk interessant is.
Je hebt gefotografeerd – en dan? Behalve vergrotingen ben ik ook collages gaan maken vanuit de ontdekking dat het samenspel van meerdere foto’s (in een uitgekiend geheel) een nieuwe schoonheid oproept. De bindende factor is zeer verschillend: soms is het kleur of vorm, variaties op een thema, sfeerovereenkomst, aspecten van een plek, een verzameling gelijksoortige dingen of de uitwerking van een levensbeschouwelijk gegeven.

Exposities: Het Hoekhuis, Leusden 2004, Kasteel Stoutenburg 2010, Elisabeth Gasthuis Amersfoort 2014, Open Atelier Route Leusden 2015, 2016 en 2017, Theater De Tuin, Leusden dec. 2017- jan. 2018.

<< Terug naar het overzicht