Keerpuntatelier

Ik schilder vanuit psychologisch en psychiatrisch perspectief. Dit kunnen schilderingen zijn van psychische ziekte beelden, maar ook het gevoel wat hier bij komt kijken. Mijn schilderijen zijn een kruising tussen street-art en pop-art. Hierbij gebruik ik naast de schilderkunst ook gemengde technieken, collage, abstracte tinten, surrealisme.

Mijn fotografie bestaat uit natuur en reisfotografie. Ik probeer in de natuur te laten zien dat kleine details een mooie volwaardige foto kan worden. Ik focus mij dan ook erg op detail in de natuur. Ik integreer mijn foto’s met mijn kunst en een klein vleugje digitale kunst. Deze combinaties zorgen er voor dat ambacht met digitaal bij elkaar komen in een concept. Zo probeer ik nieuw (digitaal) en oud (ambacht) met elkaar te verenigen.
www.keerpuntatelier.nl