Cultureel Festival Baarn presenteert met trots:
‘Royal Disco Party in the Park’

De in Baarn legendarische DJ’s Rik & Ed komen naar de Pekingtuin om er een giga disco show neer te zetten. Dus trek je dansschoenen aan, zet die pruik op en kom een feestje bouwen!
Proef de festivalsfeer van weleer en geniet van een gezellige avond  met leuke mensen, de beste hits van weleer, en Baarns bekendste Djs Rik & Ed? Kom dan naar the Royal Disco Party in the Park!
Ook worden de originele videoclips op een groot scherm getoond. De Pekingtuin wordt omgebouwd tot een heuse ouderwetse discotheek, met laser, blacklight en een fantastische lichtshow uit die tijd.

Earth, Wind & Fire, the Jacksons, Dan Hartmann, Donna Summer en Kool & the Gang, Rick Asley, en ABBA, trek je dansschoenen aan en zorg dat je erbij bent!

Wanneer

Zaterdag 4 september
Inloop vanaf 19.30
Disco 20.30 – 23.15 uur

 

Waar

Pekingtuin, Baarn

Voorprogramma

19.45 – 20.15 uur: Hartstocht

Tickets

Start kaartverkoop: 16 augustus 2021

Prijs
€ 5,– (exclusief servicekosten à €2,–)
Inclusief welkomstdrankje!

Leeftijd
Minimumleeftijd 18 jaar

Testen voor toegang
Dit is een testen voor toegang evenement, de toegang wordt verleend als er een toegangsbewijs is i.c.m. vaccinatie- of testbewijs (geldige QR-code via de corona app).


Wat als de disco party niet door kan gaan?

Dan zijn er twee opties: je doneert het ticketbedrag aan Stichting Cultureel Festival Baarn of je ticket wordt omgezet in een voucher voor 5 consumptiemunten, geldig bij Cultureel Festival Baarn 2022.

Kijk voor overige vragen bij onze FAQ.


Kan je je tickets niet vinden?

De tickets kunnen terecht zijn gekomen in de spambox. Mocht je jouw ticket(s) daar niet in terug vinden, vraag dan je ticket opnieuw aan via: www.yourticketprovider.nl/ticketopvragen
Natuurlijk kun je ook een mailtje sturen naar info@yourticketprovider.nl