The Black Veins is een band die rockmuziek maakt met invloeden uit de blueswereld. Het trio speelt sinds 2014 door het hele land en weet op te vallen met een energiek, herkenbaar en rauw geluid dat doet denken aan Jack White, Triggerfinger en Iggy Pop. Nadat The Black Veins op festivals speelde als Kaderock, PleuropSonic en het Eendrachtsfestival én een boekingsdeal bij Artbiter tekende, is het nu tijd voor de volgende stap: een debuutalbum opnemen!

The Black Veins bestaat uit Lesley Warendorff (zang/gitaar), Josine van der Splinter (bas) en Benjamin Lampe (drums).

The Black Veins

De pers over The Black Veins:
“Een goedgevuld Paardcafé wordt geconfronteerd met een hard en knap staaltje eigentijds rockwerk. Dit power trio bewijst dat je geen zes gitaren nodig hebt om een nummer neer te zetten.” – 3voor12 Den Haag over het debuutoptreden in het Paard Café.
“Het drietal gaat volledig in de rock op die af en toe wat psychotisch aandoet. Veel catchy elementen en een dosis instrumentaal en vocaal geweld.” – 3voor12 Den Haag over het optreden op Kaderock.
“Deze 3-mans formatie (met een bassiste) heeft ons positief verrast. Ze beloofden explosieve zanglijnen, pakkende gitaarriffs, vuige baslijnen en stevige drumpartijen vol vuur en verrassingen, dit werd volledig waargemaakt!” – Maxazine.nl over het optreden op het Eendrachtsfestival.
www.theblackveins.nl
facebook.nl/theblackveins

<< Terug naar het overzicht