Theater de Speeldoos

Theater de Speeldoos mobiel door het dorp
Theater de Speeldoos verplaatst zich dit jaar mobiel door het dorp met een theatrale photobooth. Zoek ons op in de Laanstraat of in de Pekingtuin of elders in het dorp en maak die gezellige, vrolijke, theatrale foto die je altijd al wilde maken met je vrienden of familie.
Theater de Speeldoos presenteert die dag ook de filmprogrammering van september, met als openingsfilm The Age of Adaline op maandag 14 september a.s. Het theaterseizoen trapt af op zaterdag 19 september a.s. met de Musical Jukebox. Musicalsterren waaronder Pia Douwes en Fred Butter zingen de mooiste musicalhits voor u. In het voorprogramma treden zij op met onze lokale podiumkunstenaars. Kortom, een ouderwets swingende en gezellige theateravond die u niet mag missen! Verderop in ons theater- en filmseizoen bieden wij uiteraard weer voor welk wat wils. Kijk voor de volledige programmering op www.speeldoosbaarn.nl.
En voor de kinderen is er tijdens het Cultureel Festival uiteraard weer een mooie rode Theater de Speeldoos ballon. Tot ziens in ons photobooth!
facebook.com/Theater-de-Speeldoos-Baarn/