Verzonnen & Gewonnen

3 december 2015
Bekijk nu de opnames die gemaakt zijn op 11 december >>

Aanstaande vrijdag, 11 december, is de Pop-Up winkel (Laanstraat 24, Baarn) tussen 16:30 en 18:00 uur het trefpunt van de Baarnse Literatuurprijs. Zo aan het eind van de dag en het begin van het weekend komen in het kader van het Cultureel Festival schrijvers, beeldende kunstenaars en een jazz combo bijeen voor een bijeenkomst rond de verhalenbundel Verzonnen & gewonnen. Deze bundel omvat niet alleen 21 winnende verhalen uit het eerste lustrum van de schrijfwedstrijd maar ook vijf bij de thema’s gezochte werken van plaatselijke kunstenaars. Al met al een Baarns feestje op een vitale jonge Baarnse lokatie.

Coördinator Dick Vermeij, die de verhalenwedstrijd met steun van o.a. Bibliotheken Eemland heeft opgezet, zal de lustrumbundel aan de aanwezigen presenteren. Sommige verhalen worden voorgelezen en enkele kunstenaars, zoals Sylvain van Staveren, Liesbeth Veldhuysen en Albert van der Heide nemen eigen werk mee en geven op verzoek een toelichting op de toegepaste technieken. Het Baarnse Waldeck combo luistert de presentatie van de bundel op met afwisselende muziek. De toegang is gratis en er zijn consumpties verkrijgbaar.

Het boekje zal voor de gelegenheid tegen festivalprijs (€ 7,50) verkrijgbaar zijn bij medecoördinator Thea Kramer die daartoe in de Pop-up een verkoophoekje inricht. Daarna en daarnaast blijft het te koop bij boekhandel Den Boer, het Toeristisch Informatie Punt (TIP) achter de Generaal, de Pop-Up winkel en op onze eigen website.

Waar: Laanstraat 24, Baarn
Wanneer: 11 december, 16:30 – 18:00 uur
Entree is gratis